troika

03/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Παρέμβαση τρόικας στα δικαιώματα συνταξιοδότησης / ΜΑΤ περιφρούρησαν τα ψώνια της Κυριακής / Ραντεβού ηγετών στο προεδρικό μέγαρο / Ο ΕΝΦΙΑ «έφυγε», ήρθαν τα... τέλη κυκλοφορίας /  «Ματιές στα Βαλκάνια» στο Φεστιβάλ  Θεσσαλονίκης.
      Pin It
  • Επιστρέφει η τρόικα, αποφασισμένη να επιβάλει την αύξηση των ορίων ηλικίας πρόωρης συνταξιοδότησης. Καταργούνται τα κατοχυρωμένα δικαιώματα. Σε κίνδυνο και η 15ετία ως κατώτατο όριο εξόδου. Ποιες κατηγορίες ασφαλισμένων θίγονται.

 

  • Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Προεδρικό μέγαρο. Τι θα πουν στον Κάρολο Παπούλια ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας – και τι αναμένεται να διαμηνύσουν.efsyn-031114

 

  • Μεγάλη κινητοποίηση κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, οι εκπτώσεις έβγαλαν τον κόσμο στους εμπορικούς δρόμους. Σοβαρός τραυματισμός διαδηλώτριας από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

 

  • Μετά τους φόρους εισοδήματος και τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, ήρθε η ώρα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2015. Τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ προσδοκά να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών. Προσοχή, κίνδυνος διπλοπληρωμής στις περιπτώσεις συνιδιοκτητών.

 

  • Τέρμα… ακροδεξιά στρίβει το τιμόνι η Νέα Δημοκρατία. Έργα και ημέρες του νέου βουλευτή της κυβερνώσας παράταξης, Θάνου Πλεύρη.

 

efsyn-031114-2

 

  • Μήνυση στον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον εκκαθαριστή της Proton Bank, καθώς φέρεται ότι δανειοδοτούσε αφειδώς τον εαυτό του την περίοδο που βρισκόταν στο Δ.Σ. της τράπεζας.

 

  • Το τμήμα «Ματιές στα Βαλκάνια» κλέβει την παράσταση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με πολυβραβευμένες δουλειές Τούρκων, Ρουμάνων, Σέρβων, καθώς το σινεμά των σταρ της γειτονιάς μας ολοένα εξελίσσεται.

 

  • efsyn-031114-1Ξορκίζει τις εκλογές ο Ευάγγελος Βενιζέλος και δίνει ρόλο εγγυητή της σταθερότητας στην υπό δημιουργία Δημοκρατική Παράταξη. Απείχε από τη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου ο Γ. Παπανδρέου, απλοί παρατηρητές οι… «παπανδρεϊκοί».

 

  • Δριμύ «κατηγορώ» του πρώην καγκελάριου Χέλμουτ Κολ στα απομνημονεύματά του κατά του Σοσιαλδημοκράτη διαδόχου του, Γκέρχαρντ Σρέντερ. «Δέχτηκε να μπει πρόωρα η Ελλάδα στην ευρωζώνη», γράφει, υπονομεύοντας έτσι το Σύμφωνο Σταθερότητας.

 

  •  «Τσαλακωμένος» φεύγει για το Τορίνο ο Ολυμπιακός, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην Τρίπολη, παρά τη «συμμαχία» με τη διαιτησία του Σπάθα. Κατακραυγή εναντίον του ρέφερι και προσπάθεια για «μέτωπο» Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

 

 

efsyn.gr

 

Scroll to top