elbetia-purobolismoi

03/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Ελβετία: Πυροβολισμοί με νεκρούς σε σιδηροδρομικό σταθμό

Τρία πτώματα εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας σε χώρο στάθμευσης κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βίλντερσβιλ, στο Όμπερλαντ της Βέρνης, κοντά στο Ίντερλακεν.
      Pin It

Η αστυνομία έλαβε κλήση στις 7 το πρωί (τοπική ώρα) της Δευτέρας για την παρουσία τριών πτωμάτων στο σημείο, αλλά αρνήθηκε να δώσει κάθε διευκρίνιση για τις συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με τον Τύπο, οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες. Ο Τύπος κάνει επίσης λόγο για έρευνες της εγκληματολογικής υπηρεσίας της αστυνομίας σε μπαλκόνι του ξενοδοχείου Jungfrau, το οποίο βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από τον χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με κάτοικο την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Berner Oberländer», πιθανόν πρόκειται για οικογενειακό δράμα, με έναν άνδρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και το παιδί του προτού αυτοκτονήσει. Η εκδοχή αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επί του παρόντος από την αστυνομία. Ένα πτώμα βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο και δύο ακόμη κοντά στο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει μεγάλο μέρος της περιοχής γύρω από το σημείο.

Λεωφορεία έχουν σταθμεύσει στον χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβουν από τους μαθητές γειτονικού σχολείου τη θέα των πτωμάτων, ενώ μια σκηνή έχει στηθεί για την κάλυψη του σημείου.

efsyn.gr

Scroll to top