kammenos

03/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Δεν μπορεί ο κ. Σαμαράς να αγνοεί τη Βουλή

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε σε Σαμαρά – Βενιζέλο, λέγοντας πως δεν μπορούν να αγνοούν τους πολιτικούς αρχηγούς και να αρνούνται τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
      Pin It

Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Σαμαράς μετά την συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια και την απόρριψη του αιτήματος για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην φράση του πρωθυπουργού ότι «διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα» τονίζοντας ότι «δεν μπορεί πλέον να αγνοεί τη Βουλή, το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και τον ελληνικό λαό προχωρώντας σε δηλώσεις του τύπου ότι θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν ανατινάξεις, υπάρχει διάλογος και ψήφος του ελληνικού λαού».

Ο κ. Καμμενος κατέληξε λέγοντας ότι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος «δεν μπορούν να αγνοούν τους πολιτικούς αρχηγούς και να αρνούνται τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών: Η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα αρνήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συναινέσει στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα. Δεν μπορούν πλέον ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος να αρνούνται τη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για αυτά που πρότεινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
efsyn.gr

Scroll to top