samaras-tsipras

04/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Μονομαχία Σαμαρά – Τσίπρα στο Προεδρικό | Επιστολή του Ηρακλή Κωστάρη στην «Εφ.Συν.» | Μαζικές κινητοποιήσεις μαθητών με καταλήψεις | Κόκκινα δάνεια: Μια τροπολογία και χιλιάδες ψήφοι | Μέρα της... κρίσης για τους Δημοκρατικούς | Σε χορηγούς η ολυμπιακή προετοιμασία.
      Pin It

Μονομαχία Σαμαρά – Τσίπρα  στο Προεδρικό

Σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για την ημερομηνία πρόωρων εκλογών και το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ούτε κουβέντα για τέτοιο ενδεχόμενο από τον Αντώνη Σαμαρά, που έσπευσε να αντεπιτεθεί. Γιατί ο πρωθυπουργός αποκλείει τις πρόωρες εκλογές. Τι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Φώτης Κουβέλης.

Επιστολή στην «Εφ.Συν.» του φυλακισμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Ηρακλή Κωστάρη. Γιατί ξεκίνησε απεργία πείνας.

Πολιτικά επίκαιρα: Οι δώδεκα μικροί Τσοχατζόπουλοι | του Κώστα Δουζίνα

Έρευνα: Μακροχρόνια άνεργοι

Η μακροχρόνια ανεργία αυξάνεται σε χώρες όπου ήταν υψηλή, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ισπανία και η Ιταλία.

Μαζικές κινητοποιήσεις μαθητών με καταλήψεις

Οι καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση προκαλούν οργή στους μαθητές που προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα με αιχμή το «νέο Λύκειο», την Τράπεζα Θεμάτων, τις συγχωνεύσεις τμημάτων και τα κενά σε εκπαιδευτικούς.

Κόκκινα δάνεια: Μια τροπολογία και χιλιάδες ψήφοι

«Πάγωμα» της αποπληρωμής του 30% των μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων για τουλάχιστον μια δεκαετία… εξετάζει η κυβέρνηση.

Μέρα της… κρίσης για τους Δημοκρατικούς

Κρίσιμες «ενδιάμεσες» εκλογές στις ΗΠΑ, που θα κρίνουν τις νέες πολιτικές ισορροπίες στο Κογκρέσο.

Σε χορηγούς η ολυμπιακή προετοιμασία

Σε ιδιώτες χορηγούς (τράπεζες, εφοπλιστές και εταιρίες) ανέθεσε την ολυμπιακή προετοιμασία η ΕΟΕ μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο των αθλητικών ομοσπονδιών. Θα χρηματοδοτήσουν αθλητές και αθλήτριες μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Scroll to top