ntavint-troxaio

04/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικάζεται ο δράστης του τροχαίου στα Πατήσια

Σήμερα η δίκη του μόνιμου υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, δράστη τροχαίου με εγκατάλειψη τριών θυμάτων στην οδό Πατησίων το 2012 .
      Pin It

Η δίκη αναβλήθηκε -λόγω εκλογών- την πρώτη φορά, ενώ θυμίζουμε ότι ο δράστης είναι ελεύθερος με εγγύηση. Τα θύματα, μια μητέρα και τα δίδυμά της, μέχρι και σήμερα παραμένουν απόλυτα αβοήθητοι από την πολιτεία, την οικογένεια του δράστη και τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Η «Εφ.Συν.» είχε δημοσιεύσει αναλυτικό ρεπορτάζ (13/10/2014) ειδικά για τον βαρύτατο τραυματισμό του μικρού Νταβίντ, που βρίσκεται πλέον ενώπιον συνεχών και αναγκαίων χειρουργικών επεμβάσεων προκειμένου να αποκατασταθεί η στοματική κοιλότητα και να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή.

Η έκκληση της εφημερίδας και η δημοσίευση του λογαριασμού της οικογένειας για όποιον ήθελε να βοηθήσει απέδωσε καρπούς και λίγες ημέρες πριν, ο πατέρας του μικρού ήρθε στα γραφεία της εφημερίδας και μας είπε ότι καλύφθηκε ένα μεγάλο μέρος της πρώτης επέμβασης. Τις ευχαριστίες του πατέρα μεταφέρουμε κι εμείς στους αναγνώστες που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Αυτό όμως που προηγείται τώρα είναι να βρει και η Δικαιοσύνη τον τρόπο να αποδοθούν ευθύνες.

 

Α.Ψ.
efsyn.gr

Scroll to top