08/03/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ζητείται… Χουντίνι στον Αρη

      Pin It

Του Κ. Πετρωτού 

 

Εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον Αρη με τους προπονητές.

 

Σχεδόν κάθε δύο μήνες αποφασίζεται (ή καλύτερα προκαλείται, αν δεχτούμε ότι ο κόουτς παραιτείται, όπως συνέβη με τον Μιχαλήτσο) αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με την οποία επιχειρείται το περιβόητο και άκρως ελληνικό ηλεκτροσόκ.

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια προσπάθεια να… μπουν, έστω και προσωρινά, κάτω από το χαλάκι τα τεράστια προβλήματα του ιστορικού συλλόγου, μήπως και αρχίσει η ομάδα να νικάει και κλείσει η σεζόν με (αγωνιστική) ηρεμία.

 

Εχει αποδειχτεί στην πράξη ότι αυτή η τακτική δεν αποδίδει. Ομως, οι παράγοντες του Αρη, μην έχοντας χρήμα, γνώσεις και εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιμένουν να την εφαρμόζουν, ψάχνοντας προφανώς να βρουν το… Χουντίνι που ως διά μαγείας θα μεταμορφώσει την χαμηλής ποιότητας ομάδα τους σε ένα σούπερ σύνολο που θα κάνει τις τέσσερις νίκες σε έξι ματς που ψάχνουν οι «κίτρινοι» για να σωθούν.

 

Λες και η στατιστική δεν δείχνει τι μπορεί να πετύχει αυτός ο Αρης:

 

* Σε έξι ματς με Κατσαβάκη είχε απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και πέντε συνολικά βαθμούς.

* Με Πασιαλή – Μπουγιουκλή σε επτά αγώνες, έξι βαθμούς με 1-3-3.

* Ο Αλκαράθ σε έξι ματς συγκέντρωσε επτά βαθμούς με απολογισμό 1-4-1.

* Κι ο Μιχαλήτσος σε πέντε ματς, πέντε βαθμούς με 1-1-3. Ο… νέος τεχνικός τι, στ' αλήθεια, μπορεί να κάνει;

 

Παρέλαση ονομάτων, «ζεστός» ο Σούλης

 

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, έχοντας πληροφορηθεί ότι ουσιαστικά τον είχαν τελειώσει στη διάρκεια του Δ.Σ. που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, ανακοίνωσε ότι «διάφορες καταστάσεις» (;) τον υποχρεώνουν να παραιτηθεί. Πιθανόν να τον ακολουθήσει και ο Αγγελος Σπυρίδωνας, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή.

 

Ετσι άρχισε η παρέλαση ονομάτων. Ο Λεμονής εμφανίστηκε διστακτικός (ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε επαφή), ο Κωστένογλου αρνητικός, το ίδιο και ο Φοιρός, ενώ έγινε κρούση και στον προπονητή του Ηρακλή Γιάννη Χατζηνικολάου, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει αντίδρασή του.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην απασχολεί το όνομα του Ακη Μάντζιου, με τον οποίο είχαν γίνει συζητήσεις παλιότερα, ενώ σταθερά από την εποχή που προέκυψε το θέμα αντικατάστασης του Κατσαβάκη στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται ο Ογιος.

 

Τέλος, θετικός εμφανιζόταν το απόγευμα ο Σούλης Παπαδόπουλος αυξάνοντας τις πιθανότητές του να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή στον πάγκο του Αρη, με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» χρειάζονται άμεσα προπονητή.

 

Τους παίκτες στην προπόνηση χθες ανέλαβε ο γυμναστής τερματοφυλάκων Θόδωρος Κάντας, έχοντας στο πλευρό του τον γυμναστή Νίκο Βλάχο, ενώ έγινε ενημέρωση από το μέλος της διοίκησης, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

 

 

Scroll to top