Pin It

Με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του στον «Σκάι» ο Γιάννης Αλαφούζος απείλησε με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια μετά τη διαιτησία στην ήττα με 2-1 του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά.

 

«Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό πλέον. Η διαιτησία και όλα αυτά που συμβαίνουν δεν μας αφήνει περιθώριο από το να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας.

 

Δεν θα απέκλεια την προσφυγή μας στην τακτική δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, καθώς μας κυνηγάει ο αθλητικός εισαγγελέας. Είναι η κίνηση που μπορούμε να κάνουμε, εκτός αν χρησιμοποιήσουμε μεθόδους που χρησιμοποιούν άλλες ομάδες.

 

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε εμείς την αυτοδικία. Την έχουν γευτεί άλλοι διαιτητές. Εχουν ανατιναχτεί μαγαζιά, έχουν γίνει πολλά πράγματα. Υπάρχει μαφία που διοικεί το ποδόσφαιρο.

 

Δεν μπορώ να αναφερθώ σε πρόσωπα ή θεσμό, αλλά είναι σαφές αυτό που βλέπουμε. Κατά τη δική μου την εκτίμηση, τα γεγονότα δείχνουν πως το πρωτάθλημα εξελίσσεται μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα. Κερδίζουν ομάδες που δεν έπρεπε και κάποιες άλλες χάνουν.

 

Δεν ξέρω αν υφίσταται η παράγκα και δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Με αυτά που συμβαίνουν, με ξυλοδαρμούς διαιτητών, με βόμβες που μπήκαν σε διαιτητές, δείχνει ότι υπάρχει μια μαφία, η οποία κινεί κάποια νήματα».

 

Scroll to top