Pin It

Του Κ. Πετρωτού

 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφεραν σε δύσκολη θέση τον Στέφανο Αθανασιάδη το περασμένο Σάββατο, όταν σε λογαριασμό του instagram, που ανήκει σε χρήστη με το όνομα stefanos33, ανέβηκε μια φωτογραφία με μπλουζάκι που φορούσε κάποιος, του οποίου το πρόσωπο δεν φαινόταν. Αποτυπωμένη εκεί πάνω η φάτσα του δικτάτορα Παπαδόπουλου με τη φράση… «Πού 'σαι ρε Παπαδόπουλε» γραμμένη από κάτω! Μάλιστα, ο χρήστης σχολίαζε γράφοντας «Τρομερoοός», προκαλώντας την αντίδραση των «φίλων» του.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η φωτογραφία κατέβηκε κι ο ίδιος ο Αθανασιάδης, τόσο με δηλώσεις του όσο και με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter, διέψευσε ότι ο λογαριασμός είναι δικός του.

 

Στη λογική απορία, μάλιστα, πώς ένας ψεύτικος λογαριασμός μπορεί να έχει τόσες πολλές προσωπικές φωτογραφίες του, ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ εξήγησε ότι «πρόκειται για φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στους λογαριασμούς του στο twitter και το facebook και εύκολα μπορούσε κανείς να τις τραβήξει από εκεί».

 

Ακόμη και στην περίπτωση που ο επίμαχος λογαριασμός ανήκει στον Κλάους, το πιθανότερο είναι το όλο σκηνικό να είναι αποτέλεσμα κακόγουστου αστείου που βασίζεται στην άγνοια του ποδοσφαιριστή για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζουν, στενοί φίλοι και συγγενείς του, ο 24χρονος άσος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, πόσο μάλλον με τον συγκεκριμένο χώρο.

 

Ενα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον και αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.» προσκομίζοντας, όπως μπορείτε να δείτε, και φωτογραφικές αποδείξεις, είναι πως το συγκεκριμένο μπλουζάκι με στάμπα το πρόσωπο του Παπαδόπουλου και την επίμαχη φράση, αποτελεί μία κατά κάποιο τρόπο «μόδα» που προωθείται μέσω εμποροπανηγύρεων που γίνονται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι τραβηγμένες από ένα τέτοιο παζάρι στο Αιγίνιο Πιερίας, το περασμένο φθινόπωρο, εκεί όπου οι μπλούζες πωλούνταν σε ένα από τα μεγαλύτερα «παζάρια» πανελληνίως. Κι αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό…

 

Scroll to top