21/04/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Mε το μυαλό στο Εφετείο…

      Pin It

Εκείνο που θα ζητάει βασικά η ΑΕΚ με την έφεσή της σε περίπτωση που νικήσει αύριο τον Ατρόμητο θα είναι να μηδενιστεί για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες σωτηρίας που διαθέτει σε ισοβαθμίες.

 

Αυτό σημαίνει πως και όλες οι άλλες ομάδες που κινδυνεύουν, σε περίπτωση δικαίωσης της ΑΕΚ θα έχουν αύριο στις 7 τα μάτια τους δεκατέσσερα για να μην μπουν σε μπελάδες μέσω μιας δικαστικής απόφασης.

 

Αν η ΑΕΚ νικήσει στο Περιστέρι, φτάνει τους 33 βαθμούς από 27 που έχει τώρα και οι περιπτώσεις ισοβαθμιών μπορούν να είναι 52 διαφορετικές.

 

Η ΑΕΚ όμως θα πέσει μόνο στις 5 από αυτές:

 

1. Σε τετραπλή ισοβαθμία Πλατανιά, Πανθρακικού, ΑΕΚ, ΟΦΗ.

 

2. Σε τριπλή ισοβαθμία Αρη, Πανθρακικού, ΑΕΚ.

 

3. Σε τριπλή ισοβαθμία ΟΦΗ, Πανθρακικού, ΑΕΚ.

 

4. Σε ισοβαθμία Πλατανιά-ΑΕΚ.

 

5. Σε ισοβαθμία Πανθρακικού–ΑΕΚ.

 

Σε 3 ακόμη περιπτώσεις θα υπάρχει μπαράζ και συγκεκριμένα στις ισοβαθμίες με Πλατανιά, Αρη και ΟΦΗ. Σε όλες τις υπόλοιπες 50 η ΑΕΚ σώζεται.

 

Βέβαια, αύριο το βράδυ κάποιες απ' αυτές τις ομάδες που φαίνεται τώρα να κινδυνεύουν, θα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία τους ανεξάρτητα από τις αποφάσεις.

 

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες:

 

Ξάνθη – Αρης

 

Αστ. Τρίπολης – ΟΦΗ

 

Ατρόμητος – AEK

 

Παναθηναϊκός – Βέροια

 

Πανθρακικός – Κέρκυρα

 

Πλατανιάς – Λεβαδειακός

 

Στην πραγματικότητα, αδιάφορα ματς είναι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και του ΠΑΟΚ με τα Γιάννινα. Σε όλα τα άλλα παίζουν ομάδες που άμεσα ή έμμεσα κινδυνεύουν. Γι' αυτό σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ θα έχει διαμορφωθεί μια άλλη κατάσταση μέσα από την οποία η ομάδα θα μπορέσει να γλιτώσει, μέσω Εφετείου.

 

———————

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ

 

10. ΒΕΡΟΙΑ 33

11. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 33

12. ΟΦΗ 32

13. ΑΡΗΣ 32

14. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 30

15. AEK 27

16. ΚΕΡΚΥΡΑ 20

 

Scroll to top