26/04/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Από τους Βοργίες στον Ντέξτερ

      Pin It

Με τρεις σειρές εξοπλίζει το πρόγραμμά του ο ΣΚΑΪ, κάνοντας την αρχή αμέσως μετά τη Μεγάλη Εβδομαδα

 

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Να ενισχύσουν το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού αμέσως μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα επιχειρούν τα στελέχη του ΣΚΑΪ, λίγο πριν κατεβάσει «αυλαία» και αυτή η τηλεοπτική σεζόν. Γι' αυτό και έχουν σχεδιάσει να εντάξουν μία νέα σειρά, μία απ' τα παλιά αλλά κι έναν καινούργιο κύκλο επεισοδίων μιας τρίτης.

 

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) με την ιστορική δραματική σειρά «Οι Βοργίες» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Οσκαρ Τζέρεμι Αϊρονς, ο οποίος ενσαρκώνει τον πανούργο, παρεμβατικό πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής Καθολικής Εκκλησίας και ενορχηστρώνει μια ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας. Η ιστορία του σίριαλ, το οποίο θα μεταδίδεται στις 23.15, ξετυλίγεται στα 1492. Ο δυτικός κόσμος αντιμετωπίζει δραματικές αλλαγές. Ο «Μαύρος θάνατος» στις αρχές του αιώνα έχει ερημώσει πόλεις και χωριά. Στην ολοένα και πιο αδύναμη και δυσλειτουργική Ρώμη, ο Πάπας Ιννοκέντιος Η΄ πεθαίνει. Η μάχη για τη διαδοχή του θα είναι σκληρή και αμείλικτη. Η πιο συναρπαστική, πολιτικά μπλεγμένη και φιλόδοξη οικογένεια έρχεται για να διεκδικήσει τη θέση.

 

getFil1eΛίγες μέρες μετά (9/5) θα κάνει πρεμιέρα η νέα τηλεοπτική σειρά «A gft man», που επίσης θα προβάλλεται στις 23.15. Πρόκειται για παραγωγή του CBS και της Paramount με πρωταγωνιστές τους Patrick Wilson, Jennifer Ehle, Margo Martindale, Pablo Schreiber, Rachelle Lefevre. Η σειρά εστιάζει σε έναν έξυπνο και χαρισματικό γιατρό, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν η προσφάτως νεκρή πρώην σύζυγός του προσπαθεί να του διδάξει το «νόημα της ζωής».

 

Την ίδια μέρα, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, τα στελέχη του ΣΚΑΪ ξαναφέρνουν στις μικρές μας οθόνες τον Ντέξτερ, αλλά σε καινούργιο κύκλο (τον 5ο) επεισοδίων. Πρόκειται βέβαια για τη βραβευμένη με δύο ΕΜΜΥ δραματική σειρά, επίσης των CBS–Paramount, με πρωταγωνιστές τους Michael C. Hall, Julie Benz, Jennifer Carpenter. Ο Ντέξτερ εργάζεται στο εγκληματολογικό τμήμα της Αστυνομίας του Μαϊάμι. Η ζωή του φαίνεται να είναι πολύ τακτική και ήρεμη, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό… Σε αυτόν τον κύκλο όλα ξεκινούν με τον Ντέξτερ να νιώθει υπεύθυνος για τον θάνατο της Ρίτα και, ανήμπορος να διαχειριστεί τον πόνο του, παίρνει μια απόφαση που θα επηρεάσει τους πάντες γύρω του. Ο Κουίν αντιλαμβάνεται πως ο θάνατος της Ρίτα δεν ταιριάζει στη μέθοδο του δολοφόνου Trinity και προτείνει στη Λαγκουέρτα να επικεντρωθούν στον σύζυγό της, τον Ντέξτερ…

 

[email protected]

 

 

 

Scroll to top