Pin It

Του Κ. Πετρωτού

 

Τον αρχικό εκνευρισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ από τον ορισμό του Σπάθα και των βοηθών του για τη σημερινή ρεβάνς κυπέλλου στην Τρίπολη, ακολούθησε μία ψύχραιμη στάση, την οποία πέρασε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης.

 

Ολοι χαμήλωσαν τους τόνους για τη διαιτησία, ρίχνοντας το βάρος σ' αυτά που πρέπει να κάνει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. «Σεβόμαστε την απόφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ», ανέφερε σε δήλωσή του Σαββίδης προσθέτοντας ότι τα στελέχη τους έχουν επίγνωση της ευθύνης που τους βαραίνει για τις επιλογές τους. Παράλληλα ζήτησε από τους διαιτητές να αποδείξουν ότι είναι επαγγελματίες και να βάλουν τέλος στις σκιές του παρελθόντος.

 

Ο Σαββίδης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στις κερκίδες. Ζητά ενίσχυση της ομάδας με αξιοπρέπεια και χωρίς να προκαλέσουν αρνητικά σχόλια, αφού ακόμη και ενδεχόμενος αποκλεισμός δεν θα σταματήσει την πορεία του ΠΑΟΚ προς την κορυφή.

 

Μέσα σ' όλα έγιναν και οι πρώτες εκτιμήσεις για την κλήρωση των πλέι οφ: «Δεν έχει μεγάλη σημασία το πρόγραμμα, αφού όλοι θα παίξουν με όλους» είναι η θέση που εξέφρασε ο Βρύζας, με την άνεση των 4 βαθμών που ο ΠΑΟΚ έχει στην αφετηρία των αγώνων κατάταξης.

 

Η πρώτη θέση θα κριθεί στα ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στον ΠΑΟΚ», επισήμανε ο πρόεδρος των Αρκάδων Γιώργος Μποροβήλος, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι «όλοι δικαιούνται το όνειρο για το Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός είπε: «Είναι δύσκολη η κατάληψη της πρώτης θέσης, αλλά μας ευνοεί το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι καθοριστικό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών».

Scroll to top