07/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Εθνικός Υμνος στη λειτουργία

Αλλη μια φορά έχασε τα αυγά και τα καλάθια ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, όταν συνεχάρη, μέσω τουίτερ, τους δόκιμους ναυτικούς για την πρωτοφανή πραξικοπηματική τους ενέργεια να διακόψουν τη λειτουργία της Ανάστασης.
      Pin It

Αλλη μια φορά έχασε τα αυγά και τα καλάθια ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, όταν συνεχάρη, μέσω τουίτερ, τους δόκιμους ναυτικούς για την πρωτοφανή πραξικοπηματική τους ενέργεια να διακόψουν τη λειτουργία της Ανάστασης την πιο ιερή στιγμή της, την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος έψαλλε στον Αγιο Διονύσιο το Χριστός Ανέστη, για να παιανίσουν τον εθνικό ύμνο, ξυπνώντας μνήμες χούντας σε όσους παρακολουθούσαν τη λειτουργία.

 

Αντί να διατάξει έρευνα για τη μέγιστη ασέβεια των δοκίμων, ο κ. Κωσταράκος έδωσε το παράγγελμα, δίνοντας «συγχαρητήρια στα τμήματα των Στρατιωτικών Σχολών που έψαλαν λεβέντικα (sic) τον Εθνικό Υμνο χθες το βράδυ στην Ανάσταση στην Αθήνα».

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπερβαίνει τα εσκαμμένα o ευνοούμενος του πρωθυπουργού. Πρόσφατα δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την πρωτοφανή παρέμβασή του στα πολιτικά πράγματα, παίρνοντας θέση υπέρ της τροπολογίας βουλευτών της Ν.Δ. που επανέφερε το γένος στις προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.

 

Μάλιστα, ο ίδιος εθνικός οίστρος κατέλαβε και τον βουλευτή της Ν.Δ. και Α' αντιπρόεδρο της Βουλής, Ιωάννη Τραγάκη, που προτίμησε να «ψάλει» τον εθνικό ύμνο αντί για το Χριστός Ανέστη.

 

Δ.Αγγ. – Μ.Ι.Τ.

 

Scroll to top