09/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με τον Γκρέκο αντί Μασάντο

      Pin It

Του Μ. Μορφονιού

 

Ο Λεάντρο Γκρέκο φαίνεται ότι κερδίζει «στα σημεία» τον Πάουλο Μασάντο για τη θέση του αριστερού ενδιάμεσου και σιγά-σιγά «κλείνουν» οι επιλογές του Μίτσελ για την ενδεκάδα του μεθαυριανού τελικού!

 

Με τον Ιταλό στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός γίνεται πιο «συμπαγής» στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Γκρέκο μπορεί να βγαίνει και στην επίθεση ως «κρυφός» κυνηγός. Σε μία τέτοια περίπτωση το ζητούμενο για τον Ισπανό τεχνικό θα είναι η τροφοδότηση του Μήτρογλου, που αναμένεται να ξεκινήσει στη γραμμή κρούσης.

 

Στα προηγούμενα ματς τον ρόλο είχε αναλάβει ο Αριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως δεν προβλέπεται να ξεκινήσει, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πανθρακικό χρέη πασέρ είχε εκτελέσει ο Γιάννης Μανιάτης. Ισως ο Μίτσελ να θελήσει πρώτα να «πατήσει» καλά η ομάδα του στο γήπεδο, αφού προέρχεται και από τη «νεκρή περίοδο» των δύο εβδομάδων και ακολούθως να επιδιώξει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, αν και στον Πειραιά γνωρίζουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Κάτι τέτοιο δείχνουν τουλάχιστον οι δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα που έχουν κριθεί στο γκολ.

 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ της ενδεκάδας, ο Κάρολ έχει παίξει τα ματς του κυπέλλου και υπό κανονικές συνθήκες ο Μίτσελ δεν θα αλλάξει… συνήθειες, ενώ την τετράδα της άμυνας αναμένεται να απαρτίσουν οι Μοντέστο, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας, με δεδομένο ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Στη μεσαία γραμμή, ο Φέισα θα καλύψει τη θέση του κόφτη με δεξιά τον Μανιάτη και αριστερά τον Γκρέκο, ενώ τον Κώστα Μήτρογλου θα πλαισιώσουν ο Νταβίντ Φουστέρ από δεξιά και ο Τζαμέλ Αμπντούν από δεξιά.

 

Ο Μίτσελ πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα το απόγευμα αναμένεται να παραβρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ώστε να δώσει το παρών στην προπόνηση που μέχρι χθες διεξαγόταν με τις οδηγίες του Βίκτορ και του Νικοπολίδη. Υπάρχουν πλέον πολλές πιθανότητες να τον δούμε στον πάγκο και στον τελικό του κυπέλλου.

 

Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν με τους βασικούς και οι Ρουγκάλας, Ιωαννίδης, καθώς, σύμφωνα με τον κανονισμό της ομοσπονδίας, στην 18άδα θα πρέπει να υπάρχουν και δύο παίκτες κάτω των 21 ετών. Ο ένας θα είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης ενώ για τον δεύτερο ο Μίτσελ θα πρέπει να κάνει την επιλογή του.

 

Ο Ολυμπιακός δεν προβλέπεται να κάνει προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο την παραμονή του αγώνα, ενώ στη χθεσινή πρώτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διατέθηκαν 12.000 κομμάτια!

 

Scroll to top