12/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τα FM σε δέκα βήματα

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

1. Την τιμητική τους έχουν σήμερα (τελικός κυπέλλου Ελλάδας) και αύριο (Final 4 Ευρωλίγκας) τα αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης, NovaΣΠΟΡ 94,6 και Sentra 103,3. Η ΕΡΑ Σπορ, όμως; Θα λειτουργεί; Ή θα απεργεί όπως συμβαίνει πολλά Σαββατοκύριακα τώρα;

 

2. Σε αθλητικό mood επίσης ο Σκάι 100,3 αλλά και ο Real 97,8 με πολύωρες ζωντανές μεταδόσεις.

 

3. Αύριο στο στούντιο του διαδικτυακού www.readyo.gr η Ερη Ρίτσου, κόρη του Γιάννη Ρίτσου, στις 4 το απόγευμα. Και στις 6, στον Αθήνα 9,84, κάνει τη δική της εκπομπή η Ηρώ Σαΐα.

 

4. Συνεχίζει ο Γιώργος Τράγκας τα πρωινά 8 με 10 στον Real FM. Ομως, τίποτε δεν έχει αλλάξει και τίποτε δεν είναι όπως παλιά.

 

5. Κινητικότητα ονόμασε τη μετανάστευση των άνεργων παιδιών μας προς την Ευρώπη ο Αρης Πορτοσάλτε, διευθυντής του Σκάι 100,3. Ο σταθμός καταποντίζεται στις ακροαματικότητες. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

 

6. Οι εργαζόμενοι των Flash 96 και Nitro 102,5 έχουν πάρει τον τεχνικό εξοπλισμό των δύο σταθμών, έκαναν την αίτησή τους και περιμένουν την (ελπίζουμε θετική) απάντηση του ΕΣΡ.

 

7. Τέλος ο Σταμάτης Κραουνάκης από το Βήμα 99,5. Πολιτικοί ή οικονομικοί οι λόγοι; Ή τίποτε από τα δύο; Ή και τα δύο;

 

8. Το καινούργιο άλμπουμ της Γαλλιδούλας ΖΑΖ παίζει σε αποκλειστικότητα ο Pepper 96,6.

 

9. Ο δικός μας Αρης Χατζηστεφάνου παρουσιάζει το (εξαιρετικό) Infowar στον 105,5 Στο Κόκκινο κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 1 το μεσημέρι.

 

10. Ερικ Μπάρτον (παίζει απόψε στο «Half Note»): «Ελπίζω πως ο κόσμος θα ενισχύσει όλα τα ανεξάρτητα ραδιόφωνα, ώστε αυτά να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ακροατές».

Scroll to top