14/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με συμπεριφορά ιδιοκτήτη!

      Pin It

Του Τάσου Τσατάλη

 

Την πρώτη του ουσιαστική παρέμβαση έκανε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Χωρίς βέβαια να βγει ο ίδιος στο προσκήνιο -και με τον παρασκηνιακό τρόπο με τον οποίο καθοδηγεί ώς τώρα τα πράγματα-, συμπεριφέρεται σαν νέος ιδιοκτήτης.

 

Αφορμή η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Αρη για το θέμα της αίτησης υπαγωγής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο άρθρο 99, που ήταν να συζητηθεί χθες στη Σούπερ Λίγκα.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος δεν είχε φτάσει ακόμη στα γραφεία της Λίγκας όταν άνθρωποι της τελευταίας τηλεφώνησαν στον… Μελισσανίδη! Του είπαν ότι τους είχαν ειδοποιήσει πως θα παραβρεθούν οι Καπετανόπουλος και Ανατολιωτάκης από την κίνηση των μικρομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ρώτησαν τι γίνεται με αυτή την ιστορία.

 

«Το αίτημα θα αποσυρθεί και να μην ασχοληθείτε με αυτό», ήταν η απάντηση!

 

Λίγο μετά επικοινωνούσε με τον Δημητρέλο, πριν αυτός ανέβει στα γραφεία της Λίγκας για να του πει να αποσύρει την καταγγελία σε βάρος του Αρη. Ο Δημητρέλος ανέβηκε στη συνεδρίαση της Λίγκας και συναίνεσε στο να μη συζητηθεί το θέμα και να επιστραφεί στην ΕΠΟ.

 

Στον Μελισσανίδη είπε πως σήμερα το πρωί, με απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ την οποία θέλει για να είναι καλυμμένος νομικά, θα ενημερώσει επίσημα και την ΕΠΟ για την απόσυρση της καταγγελίας.

 

Μάλιστα ο Μελισσανίδης τού είπε να το κάνει και πριν από τη συνέλευση και να μη… φοβάται τίποτα, αλλά ο Δημητρέλος επέμεινε ότι έτσι πρέπει να γίνει και ζήτησε την… κατανόησή του.

 

Ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν ότι επειδή θα είναι πρόεδρος στη διαδικασία της εκκαθάρισης, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του έστω και μία μετοχή της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημητρέλου για απιστία. «Να έχω την επίσημη γραπτή στήριξη των μετόχων με απόφαση της γενικής συνέλευσης για να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα», είπε στον Μελισσανίδη, κι αυτό θα γίνει όπως φαίνεται.

 

Σήμερα λοιπόν, είναι η… μεγάλη μέρα για την επισημοποίηση της απαρχής της διαδικασίας της υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΕΚ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

 

Δημητρέλος, Κασνακίδης και Σίμος σαν εκπρόσωπος του Νοτιά, όλες τις τελευταίες μέρες και δημόσια και προσωπικά στον Μελισσανίδη, έχουν δεσμευτεί ότι αυτό ακριβώς θα γίνει. Χθες κι από την πλευρά των μικρομετόχων, έβγαινε ότι θα δεχτούν αυτή τη διαδικασία, αφού σημαίνει την εμπλοκή του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

 

Μένει λοιπόν να γίνει αυτή η περιβόητη συνέλευση, για να φανεί στην πράξη ποιος είναι αποφασισμένος να κάνει τι. Και φυσικά με ποιον τρόπο θα δρομολογηθεί η διαδικασία, στην οποία προφορικά τουλάχιστον, μέχρι τώρα, συμφωνούν όλοι.

 

 

Scroll to top