14/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πάλι για Ντι Ματέο ο ΠΑΟΚ

      Pin It

Του Κ. Πετρωτού

 

Την ύστατη προσπάθεια για συμφωνία με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο κάνουν από χθες στον ΠΑΟΚ.

 

Ηδη με εντολή Σαββίδη αυξήθηκαν κατά πολύ τα πριμ επίτευξης στόχων που προτείνονται στον Ιταλό τεχνικό και πλέον φτάνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, με τις πάγιες απολαβές να φτάνουν το 1 εκατομμύριο.

 

Ωστόσο, η περίπτωση του πρώην τεχνικού της Τσέλσι παραμένει πολύ δύσκολη, καθώς ο ίδιος αξιώνει 2 εκατομμύρια τον χρόνο, ενώ, όπως γράφουν στην Αγγλία, έχει δεχτεί κρούση και από τη Φούλαμ.

 

Είναι προφανές ότι ο Σαββίδης ψάχνει ένα μεγάλο όνομα και, κυρίως, άφθαρτο στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα.

 

Γι' αυτό, άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διστάζει να κάνει κρούση στον Μπόλονι, παρότι έχει θετική άποψη γι' αυτόν.

 

Στη λογική αυτή προτάθηκε στον Σαββίδη ο Κρίστιαν Γκρος, που έκανε πολύ καλή δουλειά επί μία δεκαετία στη Βασιλεία, έχει περάσει από τη Στουτγάρδη και τελευταία από τη Γιουγκ Μπόις.

 

Ο Ελβετός τεχνικός αρέσει στον Ζαγοράκη. Αλλωστε είχε εξεταστεί πάλι η περίπτωσή του το 2010, και το όνομά του θα συζητηθεί εκ νέου στην ευρεία σύσκεψη που θα συγκαλέσει ο Σαββίδης στα τέλη της εβδομάδας, όταν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

 

Στο μεταξύ, συμπληρώνεται καθημερινά η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε ο νέος τεχνικός να δώσει το τελικό οk και η ΠΑΕ να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι ο Σίλντενφελντ, τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στην Τούμπα, έχει δεχτεί κρούση από την Τράμπζονσπορ.

Scroll to top