Pin It

Πάμε Λουκέτο

 

Του Λάκη Μπέλλου   twitter.com/pamelouketo

Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να γίνεις ταυτόχρονα:

 

1. Μοναδικός τυχερός στο Τζόκερ.

 

2. Μοναδικός τυχερός στο Λόττο.

 

3. Μοναδικός τυχερός στο Εθνικό Λαχείο.

 

4. Μοναδικός τυχερός στο Λαϊκό Λαχείο.

 

5. Να βρεις το μοναδικό ελεύθερο κρεβάτι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Ολα αυτά μπορεί να τα πετύχει κάποιος, αλλά αποκλείεται να απαλλαγεί από το χαράτσι κάποιος-α που ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες». Μνημείο γελοιότητας οι προϋποθέσεις, πέραν των δεκάδων άλλων, εισοδηματικά κριτήρια κ.λπ.

1. Σοβαρή οικονομική δυσκολία ορίζεται «η αδυναμία να εξασφαλιστεί τροφή». Θα γίνεται το σάντουιτς-τεστ. Αν έχουν φάει τον τελευταίο μήνα απορρίπτονται.

 

2. «Αδυναμία να εξασφαλιστεί ενδυμασία». Αν φοράει κάποιος παντελόνι ή φόρεμα ή και κουρέλια αποκλείεται αυτομάτως. Αν πάει με ένα παπούτσι δεν έχει αποφασιστεί αν είναι αρκούντως εξαθλιωμένος για απαλλαγή από το χαράτσι.

 

3. Να μην έχει επίσης «περίθαλψη, εκπαίδευση και άλλες αναγκαίες προϋποθέσεις για στοιχειώδη διαβίωση». Να είναι δηλαδή μάστερ στα συσσίτια, ξεβράκωτος, πετσί και κόκαλο, με 9 ασθένειες, αναπηρία 220% και Δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο.

 

4. Δεν παίζονται!!!

 

Εχουμε και το δράμα του Σαμαρά. Την πάτησε με τα σχόλια του Ολιβερ Στόουν για τον Τσίπρα, ενώ αυτός είχε στήσει ολόκληρο σόου στην Κίνα. Ζήτησε λοιπόν για να πάρει ρεβάνς να του κλείσουν ραντεβού με τη Σάρον Στόουν.

 

Σαμαράς και Σάρον Στόουν έχουν ένα κοινό: τον παγοκόφτη. Με τον πρωθυπουργό όμως να τον χρησιμοποιεί για τους συνταξιούχους.

 

Εναλλακτική του Σαμαρά είναι ο Σπίλμπεργκ, γιατί μόνο η δική του φαντασία ξεπερνάει τα όσα απίστευτα ξεφουρνίζει τελευταία ο πρωθυπουργός.

 

Θριαμβευτικά λοιπόν τα λόγια του Ολιβερ Στόουν για τον Τσίπρα. Τον διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η επόμενη ταινία είναι γι' αυτόν: «Γεννημένος δολοφόνος του Μνημονίου». Και αμέσως μετά θα κάνει τη συνέχεια του «Αλέξανδρου». Τον «Αλέξανδρο Τσίπρα».

 

Η Αννα Παναγιωταρέα διορίζεται στο Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου. Αν ισχύει πράγματι η πληροφορία, στο ρεπερτόριο της Επιδαύρου θα συμπεριληφθούν και τα έργα:

- Αννα Κουράγιο

 

- Το ημερολόγιο της Αννας Παναγιωταρέα Φρανκ

Η ωραιότερη ημέρα για την Ελλάδα, χθες. Απουσίαζαν:

 

Σαμαράς στην Κίνα.

 

Βενιζέλος στις ΗΠΑ.

 

Τσίπρας στην Κροατία.

 

Αβραμόπουλος στην Κίνα.

 

Στουρνάρας στις Βρυξέλλες.

 

Το δυστύχημα είναι ότι μας κυβέρνησε για τουλάχιστον 24 ώρες ο Φώτης Κουβέλης.

 

Γι' αυτά που λέγαμε στην αρχή, μη στενοχωριόμαστε. Ο Στουρνάρας δήλωσε άλλωστε χθες στις Βρυξέλλες ότι όλοι μιλάνε για την Ελλάδα με «διθυραμβικά λόγια».

 

 ………………………………………………………………………………………..

 

 Οι δημοσκοπήσεις είναι όλες ψεύτικες. Η τελευταία που δημοσιεύθηκε εξακοντίζει το ΠΑΣΟΚ στο εξωφρενικό ποσοστό 4,8%

 

 

Scroll to top