Pin It

getFile (1)«Εξ αναβολής» είναι ένας όρος που τον συναντάμε κυρίως στις αθλητικές συναντήσεις. Αγώνες που δεν έγιναν στην ώρα τους για κάποιο λόγο (π.χ. ακατάλληλες καιρικές συνθήκες) και γίνονται σε άλλη ημερομηνία. «Εξ αναβολής» όμως είναι και η συναυλία που πραγματοποιείται τελικά απόψε (20.00) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τη συναυλία που διοργανώνει το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία», που ήταν προγραμματισμένη για τις 9/5 αλλά αναβλήθηκε επειδή… άλλα έλεγε ο καιρός. Αλλά έλεγε και άλλα έκανε, τελικά, αφού ουδέποτε έβρεξε στο κέντρο της Αθήνας.

 

Η αναβολή, πάντως, είχε τα καλά αλλά και τα κακά της. Ετσι στη συναυλία θα συμμετάσχουν (με αλφαβητική σειρά) οι Batala, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Locomondo, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Βασίλης Μπαμπούνης, οι Mode Plagal, οι Ρόδες United, τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Χαΐνηδες. Εχει οριστεί συμβολική τιμή εισόδου της τάξης των 5 ευρώ. Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του περιοδικού δρόμου «σχεδία», αλλά και την υποστήριξη της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και τις ανάγκες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων, που αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται εντατικώς εν όψει της συμμετοχής της στο 11ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται στο Πόζναν της Πολωνίας.

 

Στον χώρο θα υπάρχει και ένα περίπτερο, απ’ όπου θα διατίθενται το τεύχος Μαΐου του περιοδικό δρόμου «σχεδία», αλλά και τα T-shirts της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» με τα έργα των Τάσου Αναστασίου, Δημήτρη Αρβανίτη και Πέτρου Ζερβού.

Scroll to top