Pin It

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ  Του Ν. Ασημακόπουλου

 

Ενα από τα προβλήματα του Γιάννη Αλαφούζου είναι ότι δεν ξέρει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δεν τους συνάντησε ποτέ, δεν άκουσε την άποψή τους και γενικά τους… μπερδεύει με τα χουλιγκάνια, με τα οποία κάθε μέρα συναναστρέφεται, βγαίνοντας και στο ραδιόφωνό τους να δίνει συνεντεύξεις.

 

Αυτός και ο λόγος που στην αρχή της σεζόν πίστευε και διέδιδε ότι… θα τους βάλει όλους στο τριπάκι της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» μαζεύοντας καμιά… τριανταριά εκατομμύρια ευρώ για να μπορεί μ' αυτά να κάνει τον πρόεδρο.

 

Οταν το εγχείρημα κατέρρευσε με πάταγο παρά την τεράστια διαφημιστική καμπάνια που έγινε, δεν φρόντισε και πάλι να τους γνωρίσει και να τους ρωτήσει για ποιο λόγο τού γύρισαν την πλάτη.

 

Τώρα, απ' όσο φαίνεται, εξακολουθεί να κάνει το ίδιο λάθος. Θεωρεί μοναδικό του κοινό τους οργανωμένους και προσπαθεί να τους παραμυθιάσει με μια μηνυτήρια αναφορά κατά της ΕΠΟ, που την κατέθεσε χθες περιμένοντας…

 

Αλλά τι, αλήθεια, περιμένει;

 

Τίποτα! Απλά να κάνει λίγο… μπούγιο, για να 'χει να λέει μετά ότι… χτυπάει το κατεστημένο, άρα γι' αυτό τον… κυνηγάει η ΕΠΟ που κατάφερε να τον αφήσει έξω από την Ευρώπη και ένα σωρό τέτοια μπλα μπλα, που μόνο τα πυροβολημένα της 13 είναι πρόθυμα να ακούσουν και να χειροκροτήσουν.

 

Ομως, αυτοί δεν είναι οι οπαδοί της ομάδας. Αποτελούν το μικρότερο και πιο ανεγκέφαλο κομμάτι που μετά βίας γεμίζει ένα πέταλο μέσα ή έξω από την ανακαινισμένη Λεωφόρο. Ολοι οι υπόλοιποι απέχουν. Κι αν ο πρόεδρος δεν τους συναντήσει να κουβεντιάσει απ' ευθείας μαζί τους, δεν θα μάθει ποτέ ότι δεν μπορεί από τη μια να διώχνει (π.χ.) τον Κατσουράνη επειδή αποβλήθηκε χωρίς λόγο στο ματς με τα Γιάννινα κι από την άλλη να καταγγέλλει τον διαιτητή που τον απέβαλε…

Scroll to top