23/11/12 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ξυπνάει μνήμες

      Pin It

Του Ν. Ασημακόπουλου

 

Και ξαφνικά… Μάνταλος, διαιτητής στην Τούμπα! Στο ξεκούδουνο και από το πουθενά… Σαν να μην υπήρχαν άλλοι. Ενας ρέφερι που όχι μόνο δεν έχει πείρα από μεγάλες και δύσκολες αποστολές, αλλά ξύπνησε και μνήμες από παλιότερες εποχές…

 

Πρόπερσι, λοιπόν, 2011, αρχές Φεβρουαρίου, σημάδεψε ένα άλλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο. Ματς κυπέλλου, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών, με μόνη διαφορά ότι καμιά 500ριά ΠΑΟΚτσήδες είχαν μπει από τις… χαραμάδες.

 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0, με γκολ του Σαλπιγγίδη και προκρίθηκε, αφού το ματς στο «Καραϊσκάκη» είχε τελειώσει με 1-1. Μάλιστα, αποβλήθηκε ο Μιραλάς στο 85′ κι «έφαγε» φεύγοντας προς τη φυσούνα ένα μπουκάλι που παρά λίγο να τον βρει στο κατάματα και να τον στείλει στο νοσοκομείο.

 

Η διαιτησία ήταν κακή, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ζήτησε ένα πέναλτι, αλλά τα περισσότερα λάθη τα είχαν κάνει (απ' όσο θυμούνται μερικοί…) οι βοηθοί του.

 

Δυο μέρες μετά, όμως, στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 για την ακρίβεια, δούλεψε ο κοριός της ΕΥΠ. Εκεί, ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει με τον τότε αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου και κολλητό του δικηγόρο Θανάση Κανελλόπουλο. Συζητούν για τον αγώνα και λένε διάφορα, ανακατεύοντας και τον Μάνταλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ο άνθρωπος έχει καμία ευθύνη για όσα λένε δύο άλλοι στο τηλέφωνο.

 

Και ξαφνικά… τσουπ! Μαντάλος στην Τούμπα…

Scroll to top