27/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

      Pin It

ΟΤΕ

 

Επικεφαλής στο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα LiveCity, που στοχεύει στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μέσω της χρήσης video («Live Video-to-Video Supporting Interactive City Infrastructure»), ανέλαβε ο ΟΤΕ. Το πρόγραμμα «smart cities», με τη χρήση ζωντανού βίντεο μέσω διαδικτύου, αξιοποιεί την ανάπτυξη εφαρμογών επικοινωνίας για την εκπαίδευση, την υγεία, την πολιτιστική ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

 

Το LiveCity συντονίζεται και εποπτεύεται από τον ΟΤΕ και αφορά ένα ιδεατό δίκτυο μεταξύ των ευρωπαϊκών φορέων και πόλεων που συμμετέχουν σ’ αυτό, προσφέροντας τη δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.

 

Στο πλαίσιο του έργου, ο ΟΤΕ θα συνδέσει επιλεγμένα σημεία του Δήμου Βριλησσίων, καθώς και δύο σχολεία του Δήμου με το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, ώστε οι κάτοικοι να ενημερώνονται για τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα του μουσείου, ενώ οι μαθητές των εμπλεκόμενων σχολείων θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν διαδραστικά στα αντίστοιχα προγράμματα του μουσείου.

 

Ακόμα, προβλέπεται η υλοποίηση διεθνούς διασύνδεσης με το αντίστοιχο Μουσείο P&T του Λουξεμβούργου, για την προώθηση κοινών δράσεων που εστιάζονται στον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

 

ΕΛΠΕ

Ο μοναδικός Ελληνας ορειβάτης που έχει ανέβει σε τρεις κορυφές πάνω από τα 8.000 μέτρα, ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού Retail Championship, που διοργάνωσαν η ΕΚΟ και τα Ελληνικά Καύσιμα.

 

Ο διαγωνισμός στοχεύει στην αξιολόγηση της επίδοσης όλων των στελεχών πωλήσεων, πρατηρίων και εταιρειών με σήματα ΕΚΟ, σε Ελλάδα, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Σερβία, BP στην Ελλάδα και ΟΚΤΑ στη FYROM, με κριτήρια την ασφαλή λειτουργία των πρατηρίων, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και την επίτευξη των ετήσιων επιχειρησιακών στόχων.

 

Samsung

 

Tη διάθεση του πρώτου Evolution Kit, που αναβαθμίζει τις τηλεοράσεις της Samsung, δίνοντάς τους τα πιο πρόσφατα προνόμια της Smart TV χωρίς να χρειάζεται η αγορά νέας συσκευής, ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co. Ltd. Με την εγκατάσταση του Evolution Kit, οι καταναλωτές αποκτούν πρόσβαση στα προνόμια των τελευταίων τεχνολογικών χαρακτηριστικών της Samsung Smart TV, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν νέα τηλεόραση.

 

Μέσω του Evolution Kit γίνονται διαθέσιμα τα κορυφαία χαρακτηριστικά των Smart TV 2013, μεταξύ των οποίων το νέο Smart Hub και η εξαιρετική απόδοση ταχύτητας μέσω του τετραπύρηνου επεξεργαστή Quad-core Processor.

 

Anytime

 

Το νέο πρόγραμμα αμεσότητας και στην ασφάλεια υγείας έφερε η Interamerican. Το Αnytime Health Value προσφέρει ιατρικές καλύψεις με ασφάλιστρα από 29 ευρώ τον μήνα για ενήλικες 30 ετών και από 16 ευρώ τον μήνα για τα παιδιά μέχρι 15 ετών. Μπαίνοντας στο www.anytime.gr ή καλώντας στο 801 11 30000, μπορεί ο καθένας μόνος του να υπολογίσει τα ασφάλιστρα για τον ίδιο και την οικογένειά του και να πάρει άμεσα προσφορά.

 

Ζαριφόπουλος

 

Τον εξοπλισμό 135 κτιρίων της CYTA (Cyprus Telecommunication Authority) στην Κύπρο, με συστήματα πυρανίχνευσης τελευταίας τεχνολογίας του οίκου Notifier της Honeywell, ανέλαβε η εταιρεία Ζαριφόπουλος Α.Ε. Το έργο έχει ορίζοντα πέντε ετών και ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, που αφορά τους ελέγχους αποδοχής, προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση του Παγκύπριου Ενοποιημένου Συστήματος Πυρασφάλειας.

 

 

Scroll to top