29/05/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δυο βήματα μακριά

      Pin It

Μια συνέλευση και μια… κάλπη χωρίζουν πλέον την ΑΕΚ από τη νέα εποχή Μελισσανίδη

 

Του Τάσου Τσατάλη

 

Μια γενική συνέλευση της ΠΑΕ, η τελευταία στην ιστορία της, στις 7 Ιουνίου και μια… κάλπη, που θα στηθεί δυο μέρες μετά για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ερασιτεχνική, χωρίζουν πλέον την ΑΕΚ από τη νέα εποχή Μελισσανίδη στα διοικητικά της.

 

Φάνταζε αδιανόητο ακόμη κι ένα μήνα πριν… Ομως μέσα σε αυτό το διάστημα και χωρίς ακόμη να έχει κάνει επίσημη δημόσια τοποθέτηση ο Μελισσανίδης κατάφερε να δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις που φέρνουν την ΑΕΚ υπό τον απόλυτο έλεγχό του σε όλα τα επίπεδα.

 

Οσον αφορά τη συνέλευση, είναι πλέον απόλυτα βέβαιο πως θα επικυρώσει την απόφαση της προηγούμενης και η εταιρεία θα μπει στη διαδικασία της ειδικής εκκαθάρισης, ό,τι και να σημαίνει αυτό για όσους ενδεχομένως αντιμετωπίσουν πρόβλημα ποινικών ευθυνών. Μιλάμε για μια διαδικασία την οποία κανένας πλέον δεν μπορεί να σταματήσει, αλλά ούτε καν να επιχειρήσει να την καθυστερήσει…

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο προσπάθησε τις τελευταίες εβδομάδες ο Ανδρέας Δημητρέλος και μάλιστα επιχειρηματολόγησε και σχετικά και στον ίδιο τον Μελισσανίδη. Ομως δεν βρήκε καμιά ανταπόκριση, με αποτέλεσμα λίγο μετά από αυτή την κουβέντα να κάνει δημόσια δήλωση πως η εκκαθάριση θα έχει ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου.

 

Οσον αφορά την ερασιτεχνική, κι εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πρόβλημα είναι περισσότερο για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου που απολαμβάνει τη στήριξη του «Τίγρη», δηλαδή τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο, αφού στη συμφωνία μαζί του δεσμεύτηκε πως θα εξασφαλίσει ο ίδιος τους οικονομικούς πόρους που χρειάζονται τα τμήματα της ερασιτεχνικής.

 

«Εγώ δεν θέλω καμιά σχέση. Θα φτιάξω μόνο το γήπεδο, που θα είναι η πηγή ζωής για όλη την ΑΕΚ» ήταν η κατηγορηματική τοποθέτηση του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και νυν εν δυνάμει νέου αφεντικού της «Ενωσης».

 

Ετσι ο Κοτσάτος προσπαθεί, μέχρι το Σαββατοκύριακο το αργότερο, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο τουλάχιστον τεσσάρων-πέντε παραγόντων που να είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και οικονομικά το σωματείο. Αισιοδοξεί πως θα το καταφέρει και δεν θα χρειαστεί να… ενοχλήσει εκ νέου τον Μελισσανίδη.

 

Scroll to top