Pin It

Του Μ. Μορφονιού

 

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μίτσελ!

 

Ο Ισπανός αναμένεται στην Αθήνα αύριο-μεθαύριο και στο πρόγραμμα υπάρχει ραντεβού συνεργασίας με Γιάννη Βρέντζο και Χουάν Λορένθο, με σκοπό να καθοριστεί ο «χάρτης» με τον οποίο θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τις αναζητήσεις του στις μεταγραφές.

 

Οπως φαίνεται, ο προπονητής ξεκινάει από τις πιο δύσκολες υποθέσεις, για παράδειγμα αυτή του Πέδρο Λεόν που αγωνίζεται στη Χετάφε αλλά ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπό κανονικές συνθήκες θα έχει προχωρήσει στην «ανίχνευση εδάφους», οπότε θα είναι σε θέση θα δώσει μια «πρώτη αναφορά» για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει η περίπτωση να έρθει ο 26χρονος ακραίος επιθετικός στον Ολυμπιακό.

 

Σε αυτή την κουβέντα που θα έχει ο Μίτσελ στου Ρέντη είναι πιθανό να παρθούν και οι αποφάσεις τουλάχιστον για τις περισσότερες -αν όχι για όλες- τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα συμβόλαια (Ιμπαγάσα, Κάρολ, Μοντέστο, Πίνο) και τους δανεικούς (Τάτο, Ζαραδούκα και πολλούς άλλους), ενώ ιδιαίτερα για το θέμα του τερματοφύλακα τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η πληροφορία για πρόταση από το εξωτερικό που αφορά τον Μπάλας Μέγερι.

 

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο μεταφραστεί και σε επίσημη πρόταση και ο Ούγγρος γκολκίπερ αλλάξει στρατόπεδο, τότε ο Μίτσελ ίσως να ενεργοποιήσει την περίπτωση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Ασένχο, για τον οποίο φέρεται να έχει ενδιαφερθεί με επαφές που είχε στο διάστημα της παραμονής του στην πρωτεύουσα της χώρας του. Στις δύσκολες υποθέσεις που όμως κρατά ο Ολυμπιακός στη λίστα αναμονής συμπεριλαμβάνεται και αυτή του Βόσνιου επιτελικού μέσου Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, που τώρα παίζει στην Κίνα αλλά θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη.

 

Ολα αυτά θα χρειαστούν τον χρόνο τους και μέχρι τότε οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δούνε τι θα κάνουν και με τις περιπτώσεις παικτών που έχουν μεν συμβόλαιο δέσμευσης αλλά δεν κρίνονται απαραίτητοι, όπως είναι οι Φέισα, Μασάντο και ενδεχομένως και ο Γκρέκο. Η μεσαία γραμμή είναι άλλωστε ο χώρος όπου έχει επισημανθεί η ανάγκη της ανακαίνισης και με τις υπόλοιπες θέσεις ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί εάν και εφόσον υπάρχει θέμα αντικατάστασης στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει κάποιος από τους βασικούς με μεταγραφή στο εξωτερικό.

 

Scroll to top