09/06/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Crash test στο Αγρίνιο

      Pin It

FOOTBALL LEAGUE

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

 

Του Κ. Κάραλη

 

Ντέρμπι «ζωής και θανάτου» είναι το αυριανό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό Βόλου (20.00, ΟΤΕ 3) στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της ανόδου. Οποια από τις δύο ομάδες πάρει το τρίποντο αποκτά σαφέστατο προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος, αφού θα ξεφύγει με διαφορά τριών βαθμών.

 

Από τη μία, ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με γνώμονα την καλή ψυχολογία και το αβαντάζ της έδρας κι από την άλλη, ο Βόλος θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι και στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή. Δηλαδή, να πάρει το διπλό.

 

Βέβαια, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, αφού εκτός του ότι τα «καναρίνια» διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς με λιγότερο… τσαμπουκά. Αιτία είναι ότι εννέα από τους ποδοσφαιριστές του βρίσκονται στο όριο καρτών.

 

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια και επισήμανε στο «NovaΣΠΟΡ fm» ότι «η άνοδος θα κριθεί την τελευταία ή την προτελευταία αγωνιστική».

 

Δήλωση από τον προπονητή του Ολυμπιακού Β., Γιώργο Βαζάκα, δεν υπάρχει, επειδή ο ίδιος τις αποφεύγει. Πάντως, οι Βολιώτες διαθέτουν αυτοπεποίθηση και είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος τους είναι το τρίποντο.

 

Συγκλονιστική μάχη αναμένεται να γίνει και στο άλλο ματς, εκεί όπου η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή (20.00, ΟΤΕ 4).

 

Οι δύο ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα, αφού έχουν έχουν μείνει πίσω στην ειδική βαθμολογία. Το κοινό τους σημείο είναι ότι θα περιμένουν ισόπαλο αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι ώστε να καταφέρουν να ψαλιδίσουν τη διαφορά σε περίπτωση που μία από τις δύο νικήσει.

 

Ο «γηραιός», εκτός των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τα… τερτίπια του Ουκάρ. Ο 31χρονος μέσος δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή διότι για την Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο γάμος του!

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα έκανε γυαλιά καρφιά όταν ο Ηρακλής έχασε την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα εξηγούνται όλα…

 

Scroll to top