20/06/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Στοίχημα από ΣΔΟΕ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει… πάρει θέση τις τελευταίες μέρες στον ΟΠΑΠ. Οπως λέγεται, οι άνδρες του ΣΔΟΕ περνούν από ψιλό κόσκινο χορηγίες και συμβάσεις του ΟΠΑΠ με μέσα μαζικής ενημέρωσης τουλάχιστον την τελευταία 10ετία. Να θυμίσουμε ότι το ΣΔΟΕ έχει κάνει ελέγχους σε εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα και δεν αποκλείεται να επιχειρείται τώρα αντιπαραβολή στοιχείων ώστε να εξακριβωθεί αν πρόκειται για ορθές τιμολογήσεις ή όχι. Από την άλλη, ορισμένοι επισημαίνουν ότι μπορεί τέτοιου τύπου κινήσεις να είναι και ένα… μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο. Κι επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε σειρά πολιτικών εξελίξεων όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά…

 

Σύγχρονος Σέρλοκ στον ΟΤΕ TV

 

Με άλλη μία σειρά του BBC εξοπλίζει το τηλεοπτικό του μπουκέτο ο OTE TV που θα αρχίσει να μεταδίδεται από αυτήν τη Δευτέρα (24/6, 21.00) από το OTE Cinema 1 HD, καθώς πρόκειται για παραγωγή υψηλής ευκρίνειας (High Definition). Πρόκειται για το «Sherlock», παραγωγή της Hartswood Films Production για το BBC Cymru Wales, σε συμπαραγωγή Masterpiece και διανέμεται από το BBC Worldwide. Την παραγωγή συνυπογράφουν οι Steven Moffat (Doctor Who, Coupling) και Mark Gatiss (The League of Gentlemen, Doctor Who), από τους πιο γνωστούς και παραγωγικούς δημιουργούς της αγγλικής τηλεόρασης με τη σειρά να μεταφέρει τις δημοφιλείς ιστορίες του Arthur Conan Doyle αλλά στο Λονδίνο τού σήμερα και την εποχή των social media. Ο πρώτος κύκλος της σειράς έγινε αντικείμενο συζήτησης ακόμα και στη βρετανική Βουλή, ενώ ο δεύτερος κατέγραψε πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές στη Βρετανία. Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους συνδρομητές του τους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς.

 

Δευτεριάτικοι «Πρωταγωνιστές»

 

Πρώτη φορά αυτήν την τηλεοπτική σεζόν οι «Πρωταγωνιστές» δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε… λογική ώρα (πριν από τα μεσάνυχτα) καθώς και σε άλλη μέρα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης καταγράφει γεγονότα και πρόσωπα που πρέπει να θυμόμαστε από αυτήν την τηλεοπτική χρονιά σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί αυτή τη Δευτέρα (24/6) στις 22.30 από το Mega. Κάνει βόλτα στη Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσει τον καθηγητή και ζωγράφο Βασίλη Βασιλακάκη, σύζυγο της Ελευθερίας Ρούσσου, της δασκάλας που σκοτώθηκε τα Χριστούγεννα, ενώ προσπαθούσε να στολίσει το σχολείο της στην Τούμπα. Στους «Πρωταγωνιστές» μιλάει και ο Γιώργος Κατίδης, ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε την επιτυχία ενός γκολ χαιρετώντας ναζιστικά, αλλά και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης που αναφέρεται στις νεοελληνικές φούσκες, στην Κύπρο και τους Τουρκοκύπριους. Ο Στ. Θεοδωράκης κάνει μια τελευταία στάση σε ένα χωριό της Βόρειας Ελλάδας και συναντά δύο αδελφές, οι οποίες έχουν κάνει και οι δύο προληπτική μαστεκτομή.

Scroll to top