Pin It

Η Ευαγγελία που συγκέντρωσε 18.936 μόρια και ο Αριστείδης που πήρε 18.839 μίλησαν στην «Εφ.Συν» για τη δυσκολία των φετινών εξετάσεων και για το πώς βλέπουν το μέλλον τους στην Ελλάδα

 

getF456ilegetFi4rfleΤα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώθηκαν και οι βαθμολογίες των υποψηφίων αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία των φετινών εξετάσεων, καθώς δεν συναντήσαμε πολλούς μαθητές με βαθμολογία που να ξεπερνά τα 19.000 μόρια. Μιλήσαμε με δύο αριστούχους και μας είπαν την εμπειρία, αλλά και τις προσδοκίες τους για το μέλλον, εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες τους για το τι τους επιφυλάσσει αυτό.

 

Η Ευαγγελία Γκιαρτινή, πολύ ενθουσιασμένη και ικανοποιημένη από τα αποτελέσματά της -συγκέντρωσε 18.936 μόρια στο πέμπτο πεδίο- είπε στην «Εφ.Συν.»: «Ηταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ακόμη δεν έχω κατασταλλάξει σε κάποια σχολή, αλλά προσανατολίζομαι προς το Ε΄ πεδίο (κάποια ιατρική σχολή) και το Δ΄ πεδίο (πολιτικός μηχανικός). Προσπαθώ να συνδυάσω τόσο την επαγγελματική αποκατάσταση όσο και τι μου αρέσει», ενώ την ίδια στιγμή λέει ότι δεν θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να μπορέσει να βρει δουλειά.

 

Από την άλλη, ο Αριστείδης Παναγιώτου εμφανίζεται πιο κατασταλαγμένος και λέει ότι θα επιλέξει το Βιολογικό Αθήνας με τα 18.839 μόρια που συγκέντρωσε, ενώ έχει αποφασίσει από τώρα ότι θα κάνει κάποιο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και θα συνεχίσει με διδακτορικό στο εξωτερικό, όπου και θα παραμείνει για να εργαστεί.

 

Διαλεκτή Αγγελή

Scroll to top