ΑΠΕ-ΜΠΕ

25/06/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

«ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ»

Καψής: «Ευκαιρία για νέα ραδιοτηλεόραση»

Ωστόσο, ο νέος υφυπουργός παραδέχθηκε τη δυσκολία ενός τέτοιου εγχειρήματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως οι εργαζόμενοι είναι «μέρος της λύσης».
      Pin It

 

Ο νέος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, έκανε λόγο για «ευκαιρία»που έχει η Ελλάδα για να κάνει «ένα άλμα δημιουργίας μιας καινούριας ραδιοτηλεόρασης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς».

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο κ. Καψής παραδέχθηκε τη δυσκολία ενός τέτοιου εγχειρήματος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω πώς θα το χειριστούμε. Νομίζω και οι εργαζόμενοι είναι μέρος της λύσης και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το δουν έτσι».

 

Αναφορικά με την ανάγκη να φύγει το «μαύρο» από τις οθόνες της τηλεόρασης, τόνισε: «Συμφωνώ απολύτως. Το επιτάσσει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και είναι το πρώτο το οποίο πρέπει να κάνουμε για να εξομαλυνθούν τα πράγματα και μετά να βάλουμε μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα ΕΡΤ».

 

Υπογράμμισε, τέλος, ότι η λύση την οποία θα επεξεργαστεί το επόμενο διάστημα αναμένεται να κινείται στο γενικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και τη συμφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

 

Scroll to top