samaras-venizelos-stournaras-ypourgiko

25/06/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

«Στόχος μας η τετραετία»

Να εξαντλήσουν την τετραετία θέλουν πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως η χώρα δεν έχει «καιρό για χάσιμο».
      Pin It

Τους στόχους της κυβέρνησης συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ ανέπτυξαν κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Μάλιστα, συμφώνησαν, πως βασικός στόχος της θα πρέπει να είναι η εξάντληση της τετραετίας, σημειώνοντας πως είναι απαραίτητη η σταθερότητα.

 

«Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να φέρουμε σε πέρας τις θεσμικές αλλαγές» σημείωσε ο πρωθυπουργός και δεσμεύτηκε για καλύτερο συντονισμό στα τρέχοντα ζητήματα και σχεδιασμό σε βάθος χρόνου, σχολιάζοντας πως «η Ελλάδα δεν έχει καιρό για χάσιμο. Απαιτείται ταχύς βηματισμός. Ο καθένας διατηρεί τις ιδέες του αλλά η υπέρτατη ιδεολογία είναι η σωτηρία του τόπου».

 

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στους υπόλοιπους στόχους που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι πρέπει να πιαστούν οι στόχοι για το πρωτογενές πλεόνασμα, η ανάκαμψη της οικονομίας, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η προετοιμασία για την προεδρία της ΕΕ.

 

«Θέλω λίγα και καλά, ο κόσμος μας κρίνει κάθε μέρα», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

 

Scroll to top