25/06/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τα βαφτίσια στη Μύκονο και η μάζωξη στου Ρέντη!

Του Μ. Μορφονιού Ραντεβού στη Μύκονο είχε το τριήμερο ο επίσημος Ολυμπιακός. Κι ο λόγος δεν είχε να κάνει μόνο με τις διακοπές! Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης .
      Pin It

Του Μ. Μορφονιού

 

Ραντεβού στη Μύκονο είχε το τριήμερο ο επίσημος Ολυμπιακός. Κι ο λόγος δεν είχε να κάνει μόνο με τις διακοπές! Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης βάφτισε προχθές Κυριακή τους δύο γιους του στο νησί, με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί να γίνεται ο νονός του Σάββα τζούνιορ και το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Στον δεύτερο γιο δόθηκε το όνομα Γιάννης με νονά την αδελφή της συζύγου τού Θόδωρου, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης ήταν φανερά συγκινημένος.

 

Παρών και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε το τριήμερο στη Μύκονο και όπως ήταν λογικό είχε για αρκετή ώρα συνομιλία με τον Πλατινί και τους άλλους αξιωματούχους της UEFA που παραβρέθηκαν για το μυστήριο, με αντικείμενο φυσικά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

 

Ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς «παίζει» με τη γαλλική αγορά έχοντας ως συνεργάτες του τον Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και τον Πιερ Ισά, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εφαρμοστεί στην πράξη και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες. Μετά το «κλείσιμο» του φακέλου με τον Βερδού, που υπέγραψε τελικά στην Μπέτις, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πετύχει τον δανεισμό του Γιοάν Μολό από τη Νανσί, η οποία επί του παρόντος επιδιώκει να βρει αγοραστή για να παραχωρήσει τον 24χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό.

 

Τα γαλλικά μέσα επιμένουν να τονίζουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φλοράν Μαλουντά αλλά οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να διαψεύδουν ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η ιστοσελίδα francefootball εμπλέκει μάλιστα το όνομα του Ολυμπιακού πέρα από την υπόθεση του Μαλουντά και σε αυτή του 25χρονου μέσου της Βαλενσιέν, Ντοσεβί, υπογραμμίζοντας ότι οι Ελληνες θέλουν και τους δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα τους. Σήμερα-αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στου Ρέντη τόσο ο προπονητής Μίτσελ όσο και οι Ισά, Λορένθο, οπότε θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα μεταγραφικά ζητήματα. Προφανώς και θα εξεταστούν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις για τον τρόπο αλλά και τον χρόνο στον οποίο θα δράσει ο Ολυμπιακός για να εκπληρώσει τους στόχους του. Γιατί είναι φανερό ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» επιμείνουν στις «δύσκολες» περιπτώσεις, τότε θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο μέχρι να φτάσουν στις πιο προσιτές -για τα ελληνικά δεδομένα- απαιτήσεις των ξένων συλλόγων, εκτός κι αν ο Μίτσελ δώσει άλλη κατεύθυνση και ζητήσει να γίνουν πιο άμεσα οι επόμενες κινήσεις.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα μαζευτούν στου Ρέντη στις 4 Ιουλίου και στις 7 του ίδιου μήνα θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μίτσελ αναμένεται επίσης να δώσει την ετυμηγορία του και για εκκρεμότητες όπως είναι αυτές των Ιμπαγάσα, Πίνο αλλά και αρκετών άλλων ποδοσφαιριστών.

Scroll to top