ΑΠΕ-ΜΠΕ

26/06/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ

Κινητοποιήσεις πραγματοποιεί η ΓΣΕΒΕΕ σε πολλές πόλεις της χώρας .
      Pin It

Δεκάδες διαδηλωτές μέλη της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στην Οδό Ακαδημίας, στην Αθήνα.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν την αποποινικοποίηση των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, την καταβολή του επιδόματος ανεργίας για τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, την ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κλάσης και την αποδέσμευση της θεώρησης βιβλιαρίων υγείας από την ασφαλιστική ενημερότητα.

Η κυκλοφορία στην οδό Ακαδημίας διεξάγεται κανονικά. Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιεί σήμερα (Τετάρτη) η ΓΣΕΒΕΕ σε καταστήματα του ΟΑΕΕ σε όλη τη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στην οδό Ι. Κωλέττη 25. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν λύσεις για αιτήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τις εκκρεμείς οφειλές των ασφαλισμένων προς το ταμείο, την κοινωνική προστασία και την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των μελών του μέσα στην κρίση.
Νωρίτερα, άλλη συγκέντρωση πραγματοποίησαν μέλη της ΠΑΣΕΒΕ στα γραφεία του ΟΑΕΕ, στην οδό 26ης Οκτωβρίου.

Scroll to top