07/12/12 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Eλπίδα για τα παιδιά

      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Η καταπολέμηση της φτώχειας και ο εμβολιασμός των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο φέρνει και πάλι κοντά την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και την ΕΡΤ, που συνδιοργανώνουν Τηλεμαραθώνιο Αγάπης αυτήν τη Δευτέρα (10/12) από τις 17.00 έως και τη 01.00.

 

Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου θα πραγματοποιηθούν συνδέσεις με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ αλλά και ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς στην Αθήνα και την περιφέρεια.

 

Παράλληλα, θα γίνουν μεταδόσεις από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπου θα πραγματοποιείται εμβολιασμός παιδιών, αλλά και με γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας στο οποίο γνωστοί καλλιτέχνες θα πωλούν για τον κουμπαρά της UNICEF αυτόγραφα για ένα ευρώ.

 

Για πρώτη φορά πάντως μεγάλο μέρος (60%) των εσόδων του τηλεμαραθώνιου θα διατεθεί για εμβολιασμούς παιδιών στην Ελλάδα και το 40% θα δοθεί στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Ο Νίκος Τουλιάτος με τα κρουστά του δηλώνει και πάλι «παρών» με τη συμμετοχή του στο μουσικό μέρος του τηλεμαραθώνιου, ενώ για τα παιδιά συμπράττουν ακόμα οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιάννης Μηλιώκας, Μαριέττα Φαφούτη, Κώστας Λειβαδάς, Μάνος Πυροβολάκης, Δημήτρη Κότσικας, Ζωή Τηγανούρια, Οnirama, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Χαρά Κεφαλά, Γιώργος Μεράντζας, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου.

 

Από τα στούντιο της ΕΡΤ θα «παρελάσουν» προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, αλλά και ολυμπιονίκες της Παραολυμπιάδας 2012. Τη δική τους συμπαράσταση, όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και με κουμπαράδες που έχουν στήσει, θα εκφράσουν γονείς, μαθητές και δάσκαλοι σε 25 σχολεία στην Αθήνα και και την περιφέρεια.

 

Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθώνιου Αγάπης θα γίνει δημοπρασία για μεταξοτυπία του Δημήτρη Μυταρά αλλά και μια φανέλα της Μπαρτσελόνα με τις υπογραφές των παικτών της. Ο τηλεμαραθώνιος θα μεταδοθεί και από την ERT World δορυφορικά και μέσω Διαδικτύου από την υπηρεσία Web TV (www.ert.gr), ενώ μέρος του θα μεταδώσει και η ΕΤ3.

 

Τη μέρα του τηλεμαραθώνιου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν τις προσφορές τους μέσω τηλεφωνικού κέντρου (21 21 21 1000), με γραπτά μηνύματα (sms) στο 54234 έως και τις 12/12 (αυτόματη χρέωση 1,23 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ή από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ καλώντας στο 901 11 17 17 17 (χρέωση 3,68 ευρώ ανά κλήση με ΦΠΑ).

Scroll to top