27/06/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Success Story Νο 2

Ο Σαμαράς πρέπει να ρίξει μαύρο και να κλείσει τώρα αμέσως Μέγκα και ΣΚΑΪ. Αφιέρωσαν μόνο τα δύο τρίτα από τα δελτία ειδήσεων στα δύο ιστορικά γεγονότα.
      Pin It

Σαμαροποιήματα «Κατσέλης»

 

Του Λάκη Μπέλλου      twitter.com/pamelouketo

 

Ο Σαμαράς πρέπει να ρίξει μαύρο και να κλείσει τώρα αμέσως Μέγκα και ΣΚΑΪ. Αφιέρωσαν μόνο τα δύο τρίτα από τα δελτία ειδήσεων στα δύο ιστορικά γεγονότα που συνέπεσαν να γίνουν χθες.

 

Το πρώτο είναι ότι πιθανότατα θα περάσει από την Ελλάδα ο αζέρικος αγωγός ΤΑP. Τι θα περνάει μέσω του αγωγού ΤΑP μέσα στη φούρια κανένας δεν μας είπε. Φυσικό αέριο, όμβρια ύδατα ή λύματα θα είναι, κανένας δεν το ξεκαθάρισε.

 

Το δεύτερο κοσμοϊστορικό γεγονός είναι ότι ο πρωθυπουργός πήρε το ψαλίδι και έκοψε την κορδέλα στο λιμάνι του Πειραιά, τον «3ο προβλήτα της Cosco». Τι;;; Δεν σας λέει τίποτα αυτό; Μα μια ώρα βαρούσαν οι τηλεοράσεις γι’ αυτό.

 

Ο Σαμαράς πάντως όταν έκοβε την κορδέλα ήταν πολύ τρακαρισμένος. Καμιά σχέση με τη χάρη που είχαν στο συγκεκριμένο θέμα Παττακός και Μακαρέζος.

 

Είναι προφανές ότι αυτές δεν ήταν ειδήσεις να αναφερθούν ούτε στις εκπομπές Καμπουράκη – Οικονομέα και Λυριτζή – Οικονόμου. Και ακόμα πιο προφανές ότι άρχισε χθες η επιχείρηση «Success Story Νο 2».

 

Τα έχουν όμως χαμένα όλοι στο Μαξίμου. Αφού το «1» πήγε άπατο, πώς μπορεί να πετύχει το «2;». Αυτό το έχει πετύχει μόνο το «Πριν τα μεσάνυχτα», στην τριλογία με το «Πριν το ξημέρωμα» και το «Πριν το ηλιοβασίλεμα» που προηγήθηκαν.

 

Εκτός αν γυρίζεται το «Πριν το κακάρωμα» με τον Σαμαρά και δεν έχουμε ενημερωθεί από το καλλιτεχνικό.

 

Με αυτό το κωμικό Success Story Νο 2 επιχειρείται να ξεχάσουμε και τον ανασχηματισμό – τσίρκο. Αυτό δεν γίνεται με τίποτα, γιατί είναι Success Story Νο 30.

 

Με κουστωδία αστυνομικών πήγε να αναλάβει ο Χρυσοχοΐδης στο Μεταφορών. Μόνο δακρυγόνα που δεν έριξαν στην τελετή ανάληψης.

 

Είναι να το ‘χεις πάντως. Μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης, συνέλαβε την προκήρυξη για το χτύπημα στη Συγγρού.

 

Στο περιθώριο πέρασε η υπουργοποίηση Βαρβιτσιώτη στο Ναυτιλίας. Τουλάχιστον 4.675 γλάροι αυτοκτόνησαν. Το κύριο προσόν του γι’ αυτή τη θέση ήταν ότι κάνει βόλτες συνέχεια στη Γλυφάδα.

 

Πλακώθηκαν Κυριάκος και Αδωνις μπροστά στον πρωθυπουργό για τις απολύσεις. Εβαλαν μάλιστα και στοίχημα ποιος θα κάνει περισσότερες.

 

Ερχονται στην Ελλάδα 17.000.000 άρρωστοι μόλις έμαθαν ότι ανέλαβε ο Αδωνις.

 

Ολη τη μέρα χθες η Ζέτα Μακρή ήταν στον Χυτήρογλου. Διάλεγε κουρτίνες και χρωματιστά σεντόνια για τα νοσοκομεία.

 

Είδε τα δελτία ο Σαμαράς που υποβάθμισαν το Success Story Νο 2 και τους απείλησε ότι, όπως έκανε την ΕΡΤ Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αυτά θα τα κάνει κρατικά και τα ρώτησε αν θέλουν κάποιο δάνειο.

 

 

 

Scroll to top