28/06/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Ελεύθερος» ο Τζιμπούρ;

Σκοτσέζικο ντους για τους οπαδούς του Ολυμπιακού από τους Γάλλους! .
      Pin It

Του Μ. Μορφονιού

 

Σκοτσέζικο ντους για τους οπαδούς του Ολυμπιακού από τους Γάλλους!

 

Από τη μια τού «στέλνουν» τον Μοργκάν Αμαλφιτανό και από την άλλη βγάζουν… ελεύθερο τον Τζιμπούρ, καθώς τον εμφανίζουν στόχο αρκετών ομάδων που τον έχουν βάλει στο μάτι.

 

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εγκυρότατης γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», παρ’ όλο που ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τζιμπούρ, η συμφωνία δεν οριστικοποιήθηκε ποτέ «εξαιτίας κάποιων αλλαγών στη λειτουργία του συλλόγου», όπως γράφει. Οι Γάλλοι το πηγαίνουν ακόμη πιο πέρα υπογραμμίζοντας ότι δεν αποκλείεται ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Στουτγάρδη, η Βέρντερ Βρέμης, η Μπεσίκτας, η Γαλατασαράι, η Βαλένθια και η Μάλαγα.

 

Να έχει αλήθεια τέτοια… ζήτηση ο Τζιμπούρ;

 

Η ουσία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες και οι Αλγερινοί τον ανέφεραν ως «ελεύθερο», αγνοώντας το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Μυστήριο; Οι «ερυθρόλευκοι» σε προχθεσινή τοποθέτησή τους σχετικά με το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας είχαν τονίσει ότι «δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση», κάτι που σημαίνει ότι επιμένουν στο δικό τους σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την ομάδα μέχρι το 2016!

 

Αλλωστε τη σχετική συμφωνία είχε ανακοινώσει τότε ο ίδιος ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος τόνιζε ότι προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό επειδή είναι δεμένος συναισθηματικά και άλλα τέτοια.

 

Και τότε υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τους Τούρκους και προφανώς αν οι «κόκκινοι» αισθάνονταν ότι θα έχαναν τον παίκτη, δεν θα είχαν κανένα λόγο να μην τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο και να ρισκάρουν να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Τώρα αν για κάποιο λόγο αυτή η συμφωνία δεν έχει επικυρωθεί με υπογραφές σε συμβόλαια, είναι κάτι που θα φανεί εντός των επόμενων ημερών, αφού την άλλη εβδομάδα υπάρχει και η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ρέντη και η εμφάνιση του Τζιμπούρ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκτός κι αν ο Αλγερινός παρατείνει τις ημέρες της αδείας του λόγω της συμμετοχής του στο διάστημα των διακοπών του στις δραστηριότητες της εθνικής ομάδας της χώρας του.

 

Κατά τα άλλα, η υπόθεση του Αμαλφιτανό έχει φτάσει στο στάδιο των «λεπτομερειών» και είναι πολύ πιθανό ο παίκτης της Μαρσέιγ να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως θα πρέπει να τακτοποιήσει αρκετά θέματα που υπάρχουν ακόμη σε εκκρεμότητα.

 

Του Τζιμπούρ φαντάζει να είναι το πιο σοβαρό, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα με παραχωρήσεις παικτών που δεν χωράνε στο ρόστερ της ομάδας!

 

 

Scroll to top