01/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μάχη ουσίας ή εντυπώσεων;

Αγγελόπουλοι και Χάινς μετά το διαζύγιο.
      Pin It

Του Γιάννη Ντεντόπουλου

Αν δεν βρισκόταν στον αέρα η «καυτή» υπόθεση της παραμονής ή όχι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, θα μπορούσε κάποιος να μη δώσει καμιά σημασία στη «μάχη» των Αγγελόπουλων με τον Καρλ Χάινς η οποία ξέσπασε ξαφνικά χθες.

Ομως από την ώρα που και ο «Kill Bill» έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χάινς, δηλαδή τον Σέρβο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, το πράγμα… αλλάζει.

Μάχη εντυπώσεων ή ουσίας;

Τέσσερα σημεία της συνέντευξης που έδωσε ο Χάινς στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ενόχλησαν τα δύο αφεντικά του Ολυμπιακού.

Ετσι χθες έδωσαν στη δημοσιότητα όλο το χρονικό των συζητήσεων, με αποκορύφωμα τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας που κατέληξαν στο ναυάγιο των συνομιλιών και έστειλαν τον Αμερικανό σέντερ στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

Τους Αγγελόπουλους, λοιπόν, τους πείραξε το γεγονός ότι ο Χάινς ισχυρίστηκε πως:

• Ενιωθε ανασφάλεια για το μέλλον της ομάδας.

• Επέμενε ότι δεν είχε καμιά επικοινωνία με τον Ολυμπιακό από το ραντεβού με τους προέδρους, μέχρι να πει το “ναι” στους Ρώσους, την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

• Δεν δέχθηκε να συζητήσει για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με το επιχείρημα ότι θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στα τελευταία ματς της χρονιάς.

• Και κυρίως επειδή δήλωσε ότι… «η ΤΣΣΚΑ με σεβάστηκε».

Τα σημεία τα οποία προβάλλει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματα του Χάινς είναι:

1. Ουδέποτε πήρε απάντηση στο ερώτημα που απηύθυνε στον μάνατζέρ του… «πόσα θέλει για να μείνει και να είναι ευτυχισμένος».

2. Από τότε που έφυγε από την Αθήνα για τις ΗΠΑ, ο παίκτης δεν σήκωνε τα τηλέφωνα ούτε απαντούσε στις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να επικοινωνήσουν μαζί του. Μάλιστα, δημοσιοποίησαν το μήνυμα που του έστειλαν στη σελίδα του στο facebook που έγραφε: «Πώς είσαι; Εφτασες καλά; Οι πρόεδροι και ο Σκινδήλιας (σ.σ. αντιπρόεδρος) προσπαθούν να μιλήσουν μαζί σου, αλλά δεν μπορούν. Μπορείς να τους τηλεφωνήσεις;». Παράλληλα, δεν απαντούσε στις κλήσεις ούτε ο αδελφός του ο Τάιλερ, που έπαιζε στο Περιστέρι και χειρουργήθηκε για τραυματισμό από το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων». Γι’ αυτό άλλωστε του έστειλαν πρόταση με mail, ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια.

3. Ενώ δεν δέχθηκε να μιλήσει με τον Ολυμπιακό πριν από το τέλος της σεζόν, διαπραγματευόταν με τη ΤΣΣΚΑ από τα τέλη Μαΐου.

Πάντως, με δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει τα γεγονότα με τον τρόπο που τα έχει τακτοποιήσει στο μυαλό του και με βάση τον ατομικό του συναισθηματικό επεξεργαστή, είναι φανερό ότι οι Αγγελόπουλοι άφησαν για το τέλος το δικό τους υπέρτατο επιχείρημα: «Ο Κάιλ Χάινς ήταν ο μοναδικός ξένος παίκτης που έχει περάσει την πόρτα των γραφείων τους»!

Scroll to top