01/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

«Είμαστε μόνοι μας και παντοδύναμοι»

      Pin It

Εμμεση επίθεση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή το Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Ο «κόκκινος» πρόεδρος φωτογράφισε στην ομιλία του τον νέο ηγέτη της ΑΕΚ χωρίς να αναφέρει το όνομά του και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί ενωμένος στο πλάι του. Τα όσα είπε προβλήθηκαν με πάταγο χθες από τις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες -όχι μόνο τις οπαδικές.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μόνοι μας είμαστε παντοδύναμοι. Και να σας πω και κάτι; Εμείς μπήκαμε στον Ολυμπιακό και πληρώσαμε για να πάρουμε την ομάδα! Πληρώσαμε τα χρέη. Πληρώσαμε και για το Καραϊσκάκη. Ούτε μας χαρίζουν ομάδες και γήπεδα, όπως σε άλλους, ούτε μπήκαμε στο ποδόσφαιρο για να παίρνουμε δουλειές ή να κάνουμε πολιτική», είπε ο Μαρινάκης με σαφείς αιχμές προς τον Μελισσανίδη.

«Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τον Ολυμπιακό. Είναι το πάθος μου και δίνω τα πάντα, και το ξέρετε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας και βλέπετε ότι είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο. Θριαμβεύουμε παντού. Και όσο είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι, θα είμαστε πάντα στην κορυφή! Και όλοι οι άλλοι απέναντί μας. Μην το ξεχνάτε αυτό»!

Ο Μελισσανίδης απάντησε μέσω κύκλων: «Ηταν ωραίο! Προφανώς ο Μαρινάκης αναφερόταν στον… Κόκκαλη. Με το γήπεδο σε κρατική έκταση, τη ρύθμιση για τα χρέη και τις καλές σχέσεις που είχε με πολιτικούς»…

Scroll to top