03/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Κινέζοι στη NOVA

Λίγο πριν μπει οριστικό λουκέτο και πέσει το μαύρο στην ΕΡΤ, στελέχη ετοιμάζονταν να υπογράψουν συμφωνίες συνεργασίας με την κινεζική τηλεόραση CCTV. Κάτι βέβαια που τελικά δεν έγινε καθώς τους πρόλαβαν οι εξελίξεις. Η κινεζική τηλεόραση όμως θα «πιάσει» Ελλάδα καθώς υπάρχει συμφωνία της NOVA, η οποία θα παρουσιαστεί μεθαύριο το μεσημέρι, με το αγγλόφωνο CCTV News που θα ανέβει στο μπουκέτο της.

Ηπειρώτικη συναυλία

Με τον δικό της τρόπο αποφάσισε να δείξει την αλληλεγγύη της στους εργαζομένους της ΕΡΤ η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Ετσι, αύριο στις 21.00, στο Ραδιομέγαρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή στήνει μια ηπειρώτικη συναυλία με κομπανίες, χορωδίες, πολυφωνικά σχήματα και χορευτικά. Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή της, «σήμερα είναι η ΕΡΤ, αύριο έχουν σειρά τα Ταχυδρομεία, τα νοσοκομεία, τόσοι τομείς Δημοσίου και κοινωνικών αγαθών [...].

Ας πλημμυρίσουμε τον πανέμορφο κήπο της ΕΡΤ με τις μουσικές μας, τους χορούς μας, την αγωνιστικότητά μας…». Συμμετοχή έχουν δηλώσει ήδη οι Πετρολούκας Χαλκιάς, Νίκος Φιλιππίδης, Σάββας Σιάτρας, Κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, «Λαλητάδες», Γιώργος Κοτσίνης, Παραδοσιακή Χορωδία της Πανηπειρωτικής, Πολυφωνικό Σύνολο «Χαονία», «Πολυφωνικό Ηπείρου Βαγγέλη Κώτσου», κομπανίες του Θωμά Λώλη και των αδελφών Μαγκλάρα και οι συμμετοχές συνεχίζονται.

! Τόσο μελετημένα και σχεδιασμένα είχαν το λουκέτο και το μαύρο στην ΕΡΤ τα κυβερνητικά στελέχη που 22 μέρες μετά δεν έχουν ούτε σαφή απολογισμό για το πόσο θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό (τους πολίτες δηλαδή) η απίθανη απόφασή τους… ΣΩ.ΜΑ.

Σειρές επί δύο

Κωμωδία και μυστήριο στο Star, που από τις 15 Iουλίου φρεσκάρει τη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη του ρίχνοντας στη μάχη της τηλεθέασης άλλες δύο ξένες σειρές.

Πρόκειται για τη νεανική κωμική σειρά «Suburgatory» που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14.30 με τη σκηνοθεσία να συνυπογράφει ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ για την επίσης κωμική «My name is Earl» Μάικλ Φρέσκο. Το δεύτερο σίριαλ που θα μεταδίδεται επίσης κάθε μέρα στις 15.30 είναι νεανικό μυστηρίου και έχει τίτλο «The secret circle». Είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Ελ Τζέι Σμιθ, συγγραφέα του «Vampire Diaries».

Scroll to top