Samaras-Antonis

07/07/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ

Σαμάρας: «Αντέξαμε όταν όλα κατέρρεαν»

Στη μέχρι σήμερα πορεία της ΝΔ αλλά και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως «περάσαμε δοκιμασίες χωρίς απώλειες...» .
      Pin It

Στις δυσκολίες του πρόσφατου παρελθόντος για τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τη διαδικασία για την εκλογή του νέου γραμματέα και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για βήμα ανανέωσης της παράταξης και του κόμματος, τονίζοντας: «»Όλη αυτή την περίοδο περάσαμε δοκιμασίες χωρίς απώλειες, τώρα δίνουμε τη μάχη των ιδεών έναντι αντιπάλων που ψαρεύουν σε θάλασσες λαϊκισμού. Η μεγάλη μας παράταξη άντεξε σε μία περίοδο που κατέρρεαν τα πάντα και συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις».

Νέος γραμματέας ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον απερχόμενο γραμματέα κ. Μανώλη Κεγαλογιάννη, για τον οποίο προανήγγειλε ότι θα πάει στην Ευρωβουλή μετά τις επόμενες ευρωεκλογές. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς είπε πως αναδεικνύεται μία νέα γενιά στελεχών, εγκωμιάζοντας τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος είναι και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του νέου γραμματέα του κόμματος.

efsyn.gr

Scroll to top