Bottrini-Chef-Douver

10/07/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις»

Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Τεχνόπολης η Chef D’oeuvre

Οι σπουδαστές της σχολής μαζί με διάσημους chef, παρουσίασαν εκλεκτές συνταγές και παρέδωσαν μαθήματα μαγειρικής στο κοινό .
      Pin It

Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Chef D’oeuvre συμμετείχε ενεργά, στελεχώνοντας με σπουδαστές της το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Γευστικού Πολιτισμού «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις», στην Τεχνόπολη (Γκάζι) με συνδιοργανωτές το Αθηνόραμα και το δήμο Αθηναίων.

Η Chef D’oeuvre με τους σπουδαστές της πλαισίωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γαστρονομικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων και πολλούς Έλληνες παραγωγούς που έλαβαν μέρος στην Έκθεση με τα τοπικά προϊόντα τους.

Οι σπουδαστές της Σχολής Chef D’oeuvre μαζί με διάσημους chef όπως οι Έκτωρ Μποτρίνι, Γιώργος Βενιέρης, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Λουκάκος κ.ά. παρουσίασαν εκλεκτές συνταγές των chef και παρέδωσαν μαθήματα μαγειρικής στο κοινό, ενώ παράλληλα, με την επιμέλεια των πρωτοετών μαγείρων της Σχολής, βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο εστιατόρια ελληνικής κουζίνας προσέφεραν ορισμένα από τα καλύτερα πιάτα τους στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Scroll to top