Galliani-Milan-OAKA

10/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Il biglietto prego, signor Galliani!

      Pin It

Απίστευτο και όμως ελληνικό: αντί να φιλοξενήσουν -και να εκμεταλλευτούν διαφημιστικά- τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, ζήτησαν -και πήραν- εισιτήριο 3 ευρώ από τους θρύλους των «ροσονέρι» και δεκάδες παιδιά των ακαδημιών της

 

Αν διαβάζατε κάπου την είδηση ότι την άλλη εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα πολυπληθής αποστολή της Μίλαν με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντριάνο Γκαλιάνι κουβαλώντας στις αποσκευές της τα δύο τρόπαια πρωταθλητριών που έχει κατακτήσει ΕΔΩ!

 

Αν διαβάζατε κάπου την είδηση ότι μαζί του έρχονται οι θρύλοι των «ροσονέρι» Φράνκο Μπαρέζι, Ντανιέλε Μασάρο, Σεμπαστιάνο Ρόσι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

 

Αν διαβάζατε κάπου την είδηση ότι ο τεράστιος αυτός σύλλογος έρχεται στην Αθήνα με δεκάδες μικρούς άσους από τις ακαδημίες του για να ενώσει το παρόν με το μέλλον του. Να γνωρίσουν τα πιτσιρίκια του το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εκεί όπου κατακτήθηκαν τα δύο από τα 7 τρόπαια με τα «μεγάλα αυτιά» το 1994 και το 2007 (τα άλλα πέντε «εισήχθησαν» από Λονδίνο, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βιέννη και Μάντσεστερ).

 

Είναι βέβαιο ότι ακόμη κι αν δεν είστε fan της ιταλικής ομάδας, θα σας ενδιέφερε το γεγονός. Θα παρακολουθούσατε κάποιο από τα ρεπορτάζ της άφιξης, της ξενάγησης, ένα back stage της φωτογράφισης και του «ιστορικού ντοκιμαντέρ». Σε κάποιο κανάλι, σε μια εφημερίδα, σε ένα σάιτ. Οπουδήποτε! Κι όχι μόνο αυτό. Το γεγονός θα είχε παγκόσμια απήχηση και -με βεβαιότητα- θα προκαλούσε το ενδιαφέρον του Τύπου στην… Εσπερία. Μια χαρά -χαμένη- ευκαιρία για διαφήμιση που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την «πονεμένη» -και καλοκαιρινή- περίοδο.

 

Με λύπη σάς πληροφορούμε ότι χάσατε!!!

 

Γιατί; Γιατί όλα αυτά συνέβησαν πριν από ένα μήνα, στις 13 Ιουνίου, και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος!

 

Οι «ροσονέρι» ήρθαν στο ΟΑΚΑ, οι υπεύθυνοι του Σταδίου δεν ενημέρωσαν κανέναν, ενώ παράλληλα υποχρέωσαν όλα τα μέλη της αποστολής να πληρώσουν εισιτήριο 3 ευρώ το άτομο!

 

Η αλληλογραφία της Μίλαν έγινε με δύο γυναίκες υπαλλήλους -τμηματάρχες του ΟΑΚΑ, οι οποίες κατέχουν (ακόμη;) τις θέσεις στις διευθύνσεις επικοινωνίας-δημοσίων σχέσεων και Τύπου. Και αποφάσισαν να μην ενημερώσουν κανέναν. Και δεν αναφερόμαστε στα ΜΜΕ. Ούτε στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας. Ούτε -φυσικά!- στον πρόεδρο Πέτρο Γαλακτόπουλο, ο οποίος χθες ήταν έξαλλος και απειλούσε θεούς και δαίμονες:

 

«Δεν είχα ιδέα. Το έμαθα τρεις ημέρες αργότερα. Οσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, θα απολυθούν. Εχω διατάξει ΕΔΕ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να φιλοξενήσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως. Τους φερθήκαμε ως τουρίστες. Τους βάλαμε να πληρώσουν και εισιτήριο εισόδου. Ολόκληρος Γκαλιάνι πλήρωσε 3 ευρώ για να μπει στο Στάδιο. Τι άλλο να πω…».

 

Κι εμείς. Τι άλλο να πούμε. Ελλάς, το μεγαλείο σου. Το… κέφι και το μπρίο σου, που ’λεγε και το soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

 

manE

 

http://www.acmilan.com http://www.dailygoal.gr http://isportime.blogspot.gr

Scroll to top