sony-walkman

11/07/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έρχονται οι νέες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο και MP3 Walkman της Sony

Αυτονομία που φτάνει τις 77 ώρες. Εύκολη μεταφορά αρχείων από τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή ή τα iTunes.
      Pin It

Nέα Walkman E580 και E380, από τη Sony. Το Walkman της σειράς Ε χωράει άνετα στην τσέπη ή την τσάντα και έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Διαθέτουν τεχνολογίες Clear Audio για πιο πλούσιο ήχο, με δυναμική ενίσχυση μπάσων και περιορισμένη διαρροή μεταξύ των καναλιών stereo.

Για να φορτώσετε μουσική στο Walkman, απλά μεταφέρετε με τη μέθοδο drag and drop τραγούδια, φωτογραφίες, βίντεο, podcasts και λίστες αναπαραγωγής (μόνο για περιεχόμενο non-DRM) από τον Windows Explorer ή τη βιβλιοθήκη σας iTunes.

Walkman E580

Το Walkman E580 παρέχει μέχρι 77 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Διαθέτει πλήρη γκάμα τεχνολογιών ήχου της Sony, όπως οι Clear Bass, Clear Stereo και Clear Phase. Το χαρακτηριστικό DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) αποκαθιστά ακόμα και τις πιο διακριτικές λεπτομέρειες σε υψηλή συχνότητα, οι οποίες χάνονται, όταν ακούτε υπερ-συμπιεσμένα ψηφιακά μουσικά αρχεία. Η τεχνολογία VPT (Τεχνολογία Virtualphones) αποτυπώνει την ατμόσφαιρα από στούντιο, club ή αρένα.

Η σειρά E των Walkman σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα μουσικά σας αρχεία στο δημοφιλές φορμά FLAC.

Walkman E380

Διαθέτει τεχνολογία Clear Bass για ικανοποιητικό ήχο, χωρίς αλλοίωση, και τεχνολογία Clear Stereo, που κρατάει διαχωρισμένα τα δεξιά από τα αριστερά κανάλια. Η λειτουργία Dynamic Normaliser μειώνει τις ξαφνικές μεταπτώσεις στην ένταση του ήχου, ανάμεσα στα κομμάτια που ακούτε σε λειτουργία shuffle. Διαθέτει επίσης έναν αντισταθμιστή 5-band με προκαθορισμένες και εξατομικευμένες ρυθμίσεις.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στην ευκρινή, φωτεινή οθόνη LCD ή ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς στα FM. Με διάρκεια χρόνου αναπαραγωγής μουσικής μέχρι 30 ώρες, με μία μόνο φόρτιση, η μπαταρία έχει αρκετή αντοχή για να σας κρατάει συντροφιά σε μακρινά ταξίδια.

Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο και ΜΡ3 Walkman NWZ-E580 και NWZ-E380, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Σεπτέμβριο.

 

 

Scroll to top