vouli

11/07/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

Σε τέσσερις συνεδριάσεις το πολυνομοσχέδιο

Την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο και τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης.
      Pin It

Πυρετώδεις θα είναι οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς θα συζητηθούν το πόρισμα της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ και το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για τη δόση.

Συγκεκριμένα, η διάσκεψη των προέδρων αποφάσισε να διεξαχθεί τη Δευτέρα η συζήτηση για το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, με τους βουλευτές να αποφασίζουν αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τα κακουργήματα της απιστίας στην υπηρεσία και της νόθευσης εγγράφου.

Τις δύο επόμενες ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη θα τεθεί προς συζήτηση, σε πρωινές και απογευματινές συνεδριάσεις, το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα.

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε, επίσης, η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ να ολοκληρωθεί σε δύο συνεδριάσεις μέχρι τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής, ενώ μέχρι τότε θα συζητηθεί και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top