Pin It

Η Fanta, η αγαπημένη πορτοκαλάδα που παράγεται στην Ελλάδα με χυμό από ελληνικά πορτοκάλια, παρέδωσε το ποσό των 118.500 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την υποστήριξη μονογονεϊκών οικογενειών που ανήκουν στον Οργανισμό.

Με το ποσό αυτό, η Fanta θα στηρίξει περίπου 400 οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στις υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, για τρεις μήνες. Οι οικογένειες αυτές θα λάβουν οικονομική ενίσχυση σε μορφή δωροεπιταγών, για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενα supermarket.

Το ποσό αυτό συλλέχθηκε με την ενεργοποίηση και τη βοήθεια των καταναλωτών, καθώς προήλθε από τις πωλήσεις πορτοκαλάδας Fanta του 1,5 λίτρου ή των πολυσυσκευασιών 6 Χ 330ml που έφεραν το λογότυπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καταναλωτές που στήριξαν την προσπάθεια της Fanta να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη», δήλωσε η κυρία Ελεάννα Παπαδημητρίου, υπεύθυνη για το προϊόν Fanta σε Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δρ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου δήλωσε: «Το πρόγραμμα της Fanta έχει αποδεδειγμένη αξία για μονογονεϊκές οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, καθώς η βοήθεια αυτή θα προσφέρει ανακούφιση στην καθημερινή τους αγωνία, καλύπτοντας για διάστημα 3 μηνών τις διατροφικές ανάγκες των ίδιων και των παιδιών τους».

Scroll to top