poe-ota-mixanokiniti

15/07/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών στα… κόμματα

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου είχαν συνομιλίες με στελέχη, και του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους επισκέφθηκαν οι δημοτικοί αστυνομικοί.
      Pin It

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στους δρόμους της Αθήνας οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας τον Σεπτέμβριο, όπως προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί βρέθηκαν με τα οχήματά τους, αρχικά, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού. Εκεί είχαν ολιγόλεπτες συνομιλίες με στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, η κυρία Μπακογιάννη, η οποία διετέλεσε στο παρελθόν δήμαρχος Αθηναίων, είπε στους συγκεντρωμένους: «Εγώ, επειδή πήρα τους περισσότερους από σας, επί των ημερών μου, ξέρω πόσο πολύ αξίζετε. Άρα, δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό. Ξέρω τα προσόντα σας, ξέρω τα πτυχία σας.. Κανείς δεν είπε ότι δεν αξίζετε».

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top