18/07/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα αφρόλουτρα Dove με NutriumMoisture για φρεσκάδα και ενυδάτωση

Η σειρά αφρόλουτρων Dove GoFresh που έφερε άρωμα και χρώμα στo Dove, ανανεώνεται! Απολαύστε χρώμα και άρωμα σε μοναδικούς συνδυασμούς .
      Pin It

DOVE-GoFresh-ReviveΤα αφρόλουτρα Dove Restore και Dove Revive ήρθαν για όλους εσάς που αναζητάτε χρώμα και άρωμα στην καθημερινή σας περιποίηση.

Με τη σειρά Dove GoFresh, η φρεσκάδα και η αναζωογόνηση είναι στα καλύτερά τους! Τα νέα αφρόλουτρα Dove Restore και Dove Revive με μοναδικά αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση, τη μόδα, τις τάσεις αλλά και τη δική σας καθημερινότητα, σας υπόσχονται μια ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης. Και τα δύο ενσωματώνουν την πατενταρισμένη τεχνολογία Νutrium ΜoistureΤΜ ,στην οποία οφείλονται τα οφέλη του σαπουνιού Dove, και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Το Dove Restore, χάρη στα αναζωογονητικά συστατικά του, που συνδυάζονται με αρωματικές νότες μπλε σύκου και ανθών πορτοκαλιάς, βοηθά την επιδερμίδα να παραμείνει όμορφη και λαμπερή. Το Dove Revive με εκχύλισμα ροδιού και άρωμα λουϊζας, τονώνει την επιδερμίδα και ξυπνάει τις αισθήσεις, προστατεύοντας συγχρόνως τη φυσική υγρασία της.

Το Dove Restore και το Dove Revive διατίθενται σε δύο συσκευασίες των 500 ml και 750 ml.

Scroll to top