19/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Από το Star στον ΣΚΑΪ

 

Ο Σταμάτης Μαλέλης αποχαιρέτησε τελικά το Star και χαράζει «ρότα» προς Φάληρο μεριά. Σε ανακοίνωση του Star σημειώνεται ότι «μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα (σ.σ.: χθες) η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη.

 

Η εταιρεία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς». Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαλέλης βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός που θα ρίξει άγκυρα.

 

Καλοκαιρινή «φρουρά»

 

Η πρωινή ενημέρωση στο Mega θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά, όπως κάθε καλοκαίρι, με αλλαγή «φρουράς». Ετσι από τη Δευτέρα (22/7) και κάθε μέρα από τις 06.45 έως και τις 10.00 στασίδια μπροστά από τις κάμερες του καναλιού πιάνουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Δημήτρης Τάκης και η Ράνια Τζίμα. Οπως όλα δείχνουν άλλωστε και το υπόλοιπο καλοκαιράκι θα είναι εξαιρετικά «καυτό» από πλευράς γεγονότων σε πολιτικό, οικονομικό και βεβαίως σε κοινωνικό επίπεδο.

 

Καφεδάκι από τη «σχεδία»

 

Ενα απλό κέρασμα μπορεί να μην αλλάξει τον κόσμο, αλλά μπορεί να μας φέρει ακόμα πιο κοντά. Η νέα πρωτοβουλία του περιοδικού δρόμου «σχεδία» στοχεύει να φέρει στα χείλη των συμπολιτών μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, αυτή την τόσο απλή και όμορφη απόλαυση: τη γεύση ενός καφέ! Ο «καφές που περιμένει» («suspended coffee» είναι ο όρος στα αγγλικά και «caffé sospeso» στα ιταλικά) είναι ένας καφές που προπληρώνεται από κάποιον πελάτη ενός καφενείου ή μιας καφετέριας, ανώνυμα, για να καταναλωθεί αργότερα από κάποιον άλλον συμπολίτη μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον πληρώσει ο ίδιος.

 

Η ιδέα είναι απλή και ταυτόχρονα σπουδαία. Ο πελάτης παραγγέλνει έναν καφέ της προτίμησής του, αλλά πληρώνει άλλον έναν. Ο καταστηματάρχης βάζει τα λεφτά από τον καφέ που πληρώθηκε, χωρίς να έχει σερβιριστεί, σε ένα ειδικό κουτί το οποίο απ’ έξω γράφει «Καφές που περιμένει» ή σημειώνει σε έναν αναρτημένο πίνακα τον καφέ που προπληρώθηκε. Το αληθινό σενάριο είναι ότι κάποια στιγμή θα μπει ένας άνθρωπος στο μαγαζί και θα ρωτήσει αν υπάρχει διαθέσιμος «καφές που περιμένει».

Scroll to top