Papadopoulos-Kiriakos-thema

19/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Πάπα, πού είσαι;»

      Pin It

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εξακολουθεί να είναι τραυματίας, 7 μήνες μετά την εγχείρηση στο γόνατο, και κάνει τρέξιμο στη Ριζούπολη

 

Του Θ. Ασημακόπουλου

 

«Πάπα, πού είσαι;», αναρωτιέται ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, αναφερόμενος στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

 

Ο αμυντικός της Σάλκε παραμένει οκτώ μήνες μακριά από την ενεργό δράση, ενώ δεν συμμετέχει καν στην προετοιμασία της ομάδας του.

 

Ολοι απορούν τι συμβαίνει με το χειρουργημένο γόνατό του. Μην ξεχνάμε πως από τις 4 Δεκεμβρίου 2012, που έκανε την επέμβαση, κι έπειτα δεν κατάφερε να ξαναπαίξει.

 

Τον Μάρτιο ο ίδιος είχε δηλώσει στα γερμανικά ΜΜΕ ότι «θα παίξω σίγουρα έως το τέλος της σεζόν. Είμαι έτοιμος»…

 

Από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία των Γερμανών, όμως, ο διεθνής στόπερ έλειπε. Βρίσκεται στην Ελλάδα, ακολουθεί αγωγή με τον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή, ενώ εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες στη Ριζούπολη, όπου έκανε τρέξιμο παρέα με τους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Χθες, για ακόμη μία φορά ακύρωσε την άφιξή του στη Γερμανία και από τη Σάλκε δεν βγάζουν άκρη, αλλά ούτε εξηγούν με λεπτομέρειες.

 

Σύμφωνοι, η ευπάθεια στον χόνδρο του είναι σοβαρή και μοιάζει πολύ με αυτήν του Σεμπάστιαν Λέτο. Ομως, κάποια πράγματα δεν γίνονται κατανοητά. Γιατί δεν πήγε για αποθεραπεία στο Γκελζενκίρχεν, ώστε να τον παρακολουθούν οι άνθρωποι της Σάλκε; Γιατί δεν πήγε ούτε καν χθες, 20 μέρες πριν από την έναρξη της Μπουντεσλίγκα;

 

Από το γραφείο Τύπου ανέφεραν χθες: «Η αποκατάσταση του παίκτη μας εξελίσσεται όπως πρέπει. Θα γυρίσει στις προπονήσεις, όταν αυτό το αναφέρει το προκαθορισμένο πλάνο μας».

 

Ο ατζέντης του, Παύλος Κουτσολιάκος, δήλωσε πάντως χθες ότι «στις 27 του μήνα ο Κυριάκος θα βρίσκεται κανονικά στην προπόνηση».

 

Οι Γερμανοί στο χθεσινό τους ρεπορτάζ αναφέρουν και μια νέα προοπτική, η οποία πάντως δεν έχει ισχυρή βάση. Λένε πως μένει στη χώρα μας επειδή ετοιμάζει τη μεταγραφή του. Χλομό…

 

Κάπου εκεί, βέβαια, προέκυψε και η «είδηση». Οτι αρκετές ομάδες από την Αγγλία τον έχουν στο στόχαστρό τους, ενώ η Λίβερπουλ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Προ μηνός, οι «κόκκινοι» είχαν ενδιαφερθεί για τον Κυριάκο, όμως μέχρι χθες δεν είχαμε ακούσει κάποιο άλλο νέο. Ετσι κι αλλιώς, η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του είναι 22.500.000.

 

 

 

Scroll to top