Pin It

«Επιχείρηση ΛΑΡΚΟ»

 

Του Λάκη Μπέλλου

 

Και για ένα μήνα μόνο μπορούμε να πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας και να κυκλοφορούμε. Στην πινακίδα, αντί για τον αριθμό θα γράφουμε τον μήνα κυκλοφορίας: ΣΕΠΤ, ΟΚΤΩΒ , ΝΟΕΜΒ κ.λπ.

 

Προσωπικά θα έχω δύο αυτοκίνητα. Μόνο και ζυγό: ΦΕΒΡ και ΜΑΡΤ.

 

Μπορείς να πληρώσεις όμως για να κυκλοφορείς μία μόνο μέρα. Θα είναι και περισσότεροι αυτοί. Οι πινακίδες θα γράφουν ΔΕΥΤ, ΤΡΙΤ, ΤΕΤ, ΠΕΜΠ, ΠΑΡ και Σ/Κ.

 

Θυμάστε το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε για να πάρουμε δάνειο 8,1 δισ. ευρώ, που τελικά ήταν 6 περίπου και θα παίρναμε σε δόσεις, η πρώτη τα 2,5; Ξεχάστε το! Το Γιούρογκρουπ αλλάζει την απόφαση! Δεν μας δίνει ούτε φράγκο! Γαμώ το κεφάλι μου μέσα!

 

Οχι και μισθοί πείνας των 400 ευρώ αυτοί που δίνει στους εκπαιδευτικούς ο Σαμαράς. Μισθοί ψόφου είναι.

 

Ωραίο και το ωράριο που εφαρμόζεται για τους υπαλλήλους σε ορισμένα ξενοδοχεία: «Μέχρι λιποθυμίας».

 

Από θάλασσα φέτος το πιο γνωστό είναι το τρίτο κύμα κινητικότητας.

 

Τελικά οι μαϊμού-τυφλοί στην Κάλυμνο είναι πολύ λιγότεροι, όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ. Συνολικά 28. Είναι το γνωστό ρητό του Ομήρου, που δεν έβλεπε την τύφλα του. «Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει».

 

Η δουλειά γίνεται σωστά. Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί 12.450.670 τυφλοί-μαϊμού, μόνο στα νησιά.

 

Τώρα που πήραν μπροστά, δεν σταματάνε με τίποτα οι απολύσεις. Είναι ο μόνος αριθμός που είναι πιο μεγάλος από τα 17.000.000 των τουριστών.

 

Πέρσι σάρωσε τα Οσκαρ το «Επιχείρηση ΑΡΓΩ». Φέτος θα σαρώσει το «Επιχείρηση ΛΑΡΚΟ και ΕΒΟ».

 

Το βασιλικό μωρό της Κέιτ Μίντλετον άργησε να βγει. Οταν βγήκε, είχε γένια τριών ημερών. Αλλοι λένε ότι είχε βγει νωρίτερα και είχε περάσει περιοδεύων και φαντάρος.

 

Η Ελισάβετ τρισευτυχισμένη. Ηταν το δεύτερο στοίχημα που θέλει να κερδίσει. Το πρώτο στοίχημα είναι αυτό με τον Μητσοτάκη.

 

Ολο χαρές και η περίφημη Πίπα. Ολοι της λένε πια, όμως, ότι με τέτοιο όνομα την πιο λαμπρή καριέρα θα την κάνει στην Ελληνική Βουλή. Μόνο το όνομά της, στον ενικό και τον πληθυντικό, θα ακούγεται.

 

Α, έχουμε και τους ελέγχους κάθε φορολογούμενου «αμερικανικού τύπου» για τα κριτήρια διαβίωσης. Θα ρωτάνε συγγενείς και φίλους για τους ελεγχόμενους, πώς διαβιούν. Αγνωστο αν θα βάζουν πιστόλι στον κρόταφο.

 

Τι κριτήρια διαβίωσης; Τα κριτήρια επιβίωσης να συμπληρώνονται.

 

Το παρατραβάνε, όμως, το πράγμα. Θα ρωτάνε και τους φίλους που έχουμε στο φέισμπουκ και στο τουίτερ για τα κριτήρια διαβίωσης. Ο λογαριασμός τουίτερ που βλέπετε ψηλά δεν ισχύει!

 

twitter.com/pamelouketo

 

 

Scroll to top