26/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Mε έρευνες στον Alpha

 

Εβαλε οριστικό τέλος στους «Φακέλους», αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ και έκοψε νέα πορεία προς τον Alpha. Ο λόγος για τη Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία συμφώνησε με τον Alpha και εντάχθηκε στο δυναμικό. Το κανάλι της Κάντζας συνεχίζει να ενισχύει τον ενημερωτικό τομέα, με τη Σοφία Παπαϊωάννου να παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τις δικές της έρευνες. Μαζί με ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, θα εστιάζει σε πολιτικά, κοινωνικά και ιστορικά θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ενώ, όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν, θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

;Ισχύει, αλήθεια, ότι τα στελέχη του ΣΚΑΪ ετοιμάζουν και πάλι αλλαγές στην πρωινή ζώνη από τη νέα τηλεοπτική περίοδο; 

ΣΩ.ΜΑ

 

Τριήμερο με μπάλα

 

Τις φιλικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις το επόμενο τριήμερο (27-29/7) του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Οφη θα μεταδώσει απευθείας η ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA. Η αρχή γίνεται αύριο (27/7) στις 18.00 με τον αγώνα Ντεν Χάαγκ – ΟΦΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Kyocera Stadium», στην Ολλανδία και θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, με τον Γιάννη Τσαΐνη στην περιγραφή. Την επόμενη μέρα (28/7) στις 16.00, σειρά έχει ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ στο Μπάτεν της Γερμανίας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τα ίδια κανάλια με τον Αγγελο Στυλιάδη στην περιγραφή και τον Νίκο Γαβαλά στο ρεπορτάζ. Τη Δευτέρα (29/7) στις 21.30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν και την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Γουέστ Μπρόμιτς στο «Shrewsbury Stadium», σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και με τον Αποστόλη Λάμπο στο ρεπορτάζ.

 

;Θα φιλοτιμηθούν κάποια στιγμή οι αρμόδιοι του ελληνικού Κοινοβουλίου να απαντήσουν με σαφή στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη με τις προσλήψεις δημοσιογράφων (και όχι μόνο) στη Βουλή Τηλεόραση από το 2004 και μετά;  

ΣΩ.ΜΑ

Scroll to top