Restis-Victoras

26/07/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ 5,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Προφυλακίστηκε ο Βίκτωρας Ρέστης

Μετά από απολογία 3,5 ωρών και σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα - Επέστρεψε τα χρήματα του δανείου.
      Pin It

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης έπειτα από την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια κατά της διαφθοράς κ. Κατσίβελη.

Ο κ. Ρέστης, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για το δάνειο των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε ως δάνειο από την τράπεζα, αλλά φέρεται να κατέληξε σε λογαριασμούς που σχετίζονται με τον ίδιο.

Ο εφοπλιστής μπορεί να επέστρεψε τα 5,8 εκατ. ευρώ (6,2 εκατ. ευρώ μαζί με τους τόκους) που αφορούσαν την χορήγηση επισφαλούς δανείου από την FBBank, αλλά θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι τη δίκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της FBBank ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο πορίσματα της Τράπεζας Ελλάδας, καθώς και ένα από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ ερευνάται το ακριβές ύψος των επισφαλών δανειοδοτήσεων που φέρεται να είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

efsyn.gr

Scroll to top