26/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πλήρωσε κι ο Πάπας!

      Pin It

Εντάξει, κάναμε τα 22 στα 22 προαπαιτούμενα! Ακατάρριπτο!

 

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο MEGA τόνισε πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο, όπως μετά το τσίμπημα μιας μέλισσας.

 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα ήταν καλό να πηγαίνουν στα νοσοκομεία μόνο όσοι έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή όσοι τα έχουν τινάξει για να διαπιστωθεί ο θάνατός τους.

 

Μόνο χθες έτρεξαν σε νοσοκομείο 1.348 για τσίμπημα από μέλισσα και 12.345 για τσίμπημα από τον Στουρνάρα.

 

Για να τσιμπήσει τώρα το υπουργείο Οικονομικών τους φοροφυγάδες, έδωσε αυστηρή εντολή στους τραπεζικούς, εφοριακούς, φοροτεχνικούς, λογιστές κ.λπ. να καταγγέλλουν όταν παρατηρούν διάφορα ύποπτα φαινόμενα, όπως:

 

1. Οσοι έχουν κλειστό το κινητό και τα άλλα τηλέφωνά τους. Η Εφορία θα πρέπει να κάνει τις νύχτες τηλέφωνα με απόκρυψη μπας και κάποιος φορολογούμενος έχει φραγή κλήσεων και θα πάει για Κορυδαλλό για απεριόριστο χρόνο.

 

2. Υποπτοι θεωρούνται ακόμη όσοι αλλάζουν συχνά ρούχα και ύποπτοι του κερατά όσοι φοράνε καινούργια ρούχα. Το ίδιο ύποπτοι είναι όσοι φοράνε παλιά ρούχα για να ξεγελάσουν και ιδιαίτερα όσοι φορούσαν χθες παλτό.

 

3. Για τσίμπημα και απευθείας Κορυδαλλό είναι όσοι δείχνουν ασυνήθιστη νευρικότητα μπροστά στο γκισέ. Δηλαδή δεν χορεύουν από τη χαρά τους και δεν ανοίγουν σαμπάνιες α λα Μύκονος.

 

4. Και το φοβερότατο. Να ελέγχονται όσοι δεν παίρνουν άδεια διακοπών! Χα, χα, χα!

 

5. Μόνο αν πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα οι φορολογούμενοι γι’ αυτά τα μέτρα, δεν αναφέρεται.

 

Γίναμε φτωχότεροι κατά 1,9 δισ. σε έναν χρόνο, ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Τσίμπησε την πληροφορία το ΔΝΤ και απαιτεί να μειωθεί ακόμα το κόστος εργασίας. Στόχος είναι το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Να πληρώνονται δηλαδή με το πεντακοσάρικο 10 τουλάχιστον εργαζόμενοι.

 

Θα το μάθατε. Ειδικά για την Ελλάδα βγαίνουν νέα χαρτονομίσματα των 10, 20, 50 σεντς.

 

Πώς διπλασιάζουμε τα χρήματα τη σημερινή εποχή; Τα διπλώνουμε στη μέση.

 

Κότα ο Σαμαράς. Εβαζε τον Μπαλτάκο να φοβερίζει ότι αν βουλευτές δεν ψηφίσουν νομοσχέδιο, θα τους διαγράφει και ύστερα εκλογές. Χθες στους Κακλαμάνη-Κυριαζίδη έδειξε… κίτρινη κάρτα!

 

Οσοι τους τσιμπάνε οι μέλισσες να μην πάνε στα νοσοκομείο. Οι Γερμανοί μπήκαν κιόλας όμως. Εμένα την πάπια μού έφερε ο ίδιος ο Ράιχενμπαχ.

 

Για τον Στουρνάρα έχει βγει το ίδιο σύνθημα με τον Σαβιόλα: «Σαβιόλα – Σαβιόλα, γάμησέ τα όλα».

 

Το κλου του εγγράφου του υπ. Οικονομικών: «Θα πληρώνει ακόμα και ο Πάπας!», που αργά τη νύχτα έκανε διακανονισμό. Εννοείται ότι δεν θα πληρώνουν Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κ.λπ.

 

twitter.com/pamelouketo

 

 

Scroll to top